וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הגרלה מאתגרת לג'וקוביץ ברולאן גארוס, אך סינר בצד השני

האיטלקי שמדורג ראשון זכה להגרלה נוחה, על אף שעשוי להיפגש עם מדבדב בחצי הגמר. הסרבי יפתח מול פטשי פריקאר, הגרלת הנשים מבטיחה דרמה

תיקתקנו, 21.5/ספורט1

הגרנד סלאם היוקרתי רולאן גארוס ייפתח בשבוע הבא בפריז, ולקראת הסיבוב הראשון נערכה הערב (חמישי) הגרלת המשחקים. הבשורה הגדולה היא שיאניק סינר ונובאק ג'וקוביץ' נמצאים בצדדים שונים של ההגרלה, כך שמפגש ביניהם יוכל להתרחש רק בגמר.

סינר, המועמד המוביל לזכות לאור היעדרותו של קרלוס אלקראס הפצוע, יפתח את דרכו מול קלמן טבור הצרפתי, המדורג 165 בעולם. ברבע הגמר צפוי להיפגש עם בן שלטון האמריקאי, ובחצי הגמר האפשרי כנראה יחכה לו דניל מדבדב, שכבר הקשה עליו בחצי גמר טורניר רומא השבוע.

ג'וקוביץ', המדורג שלישי בעולם, יפתח מול ג'ובאני פטשי פריקאר הצרפתי. אלכסנדר זברב, המדורג שני, עשוי להיות יריבו בחצי הגמר, מה שמבטיח קרב מרתק בין שניים משלושת הראשונים. ג'וקוביץ' מחפש את הגרנד סלאם ה-25 בקריירה.

סינר וג'וקוביץ'. יכולים להיפגש רק בגמר/רויטרס

בקרב הנשים, קוקו גוף תפתח את המסע להגנה על התואר מול טיילור טאונסנד, ואילו ארינה סבאלנקה, המדורגת ראשונה, תתמודד מול ג'סיקה בוסאס מניירו מספרד. הדרך של סבאלנקה לגמר עשויה להיות מורכבת, עם יריבות פוטנציאליות כמו נאומי אוסקה.

איגה שביונטק, המדורגת שלישית וזוכת ארבע פעמים ברולאן גארוס, צפויה לפגוש את אלנה ריבאקינה, זוכת אוסטרליה בתחילת השנה, בחצי הגמר. הפולניה תפתח את התחרות מול האוסטרלית בת ה-17 אמרסון ג'ונס, שקיבלה כרטיס ווילדקארד.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully