וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בלי טר סטגן, עם סאנה וקארל: סגל נבחרת גרמניה למונדיאל 2026

נאגלסמן חשף את הסגל לגביע העולם ואמר על חזרת מוסיאלה: "גם אם ג'מאל יהיה רק ב-95 אחוז, הוא עדיין אחד השחקנים המיוחדים ביותר בעולם"

שערי השבוע/ספורט1

מונדיאל 2026 בארצות הברית, קנדה ומקסיקו מתקרב בצעדי ענק, ומאמני הנבחרות ממשיכים לחשוף את הסגלים הסופיים שמונים 26 שחקנים. היום (חמישי) הראשון שעשה זאת היה המאמן יוליאן נאגלסמן, שהודיע על סגל נבחרת גרמניה לגביע העולם.

המאמן אישר כי מנואל נוייר ימשיך להיות השוער הראשון של הנבחרת, לצד אוליבר באומן, אלכסנדר נובל ויונאס אורביג, שיצטרף כמאמן עתודה. בקו ההגנה נכללים ניקו שלוטרבק, וולדמר אנטון, יונתן טה, אנטוניו רודיגר, נתניאל בראון, יוזואה קימיש, דוד ראום ומאליק צ'או.

סגל נבחרת גרמניה למונדיאל 2026/אתר רשמי, ההתאחדות הגרמנית

בקישור ובהתקפה נכללים בין היתר פליקס מצ'ה, אנג'לו סטילר, דניז אונדב, ג'יימי לוולינג, לנארט קארל, מקס בייר, קאי האברץ, ג'מאל מוסיאלה, אלכסנדר פבלוביץ', נאדים אמירי, לאון גורצקה, פלוריאן וירץ, ניק וולטאמדה, פסקל גרוס ולירוי סאנה.

לעומת זאת, נאגלסמן הותיר מחוץ לסגל בין השאר את מארק אנדרה טר סטגן, קווין שאדה, קארים אדיימי, יאן ביסק, רוברט אנדריך, ניקלאס פולקרוג, רובין קוך וג'ונתן בורקארדט.

במסיבת העיתונאים לאחר פרסום הסגל אישר: "אנחנו מתכננים לשחק עם נוייר כמספר 1. לגבי השוערים, תפקיד המאמן הוא לקחת את שלושת השוערים הטובים ביותר. החלטנו שאלכס, אוליבר ומנואל הם שלושת השוערים הטובים ביותר במדינה. לכן פנינו למנואל וביקשנו אם ירצה לשחק שוב בנבחרת. כולם יודעים איזו אווירה מנואל מביא לקבוצה. הוא התחייב להשתתף בטורניר נוסף. החלטנו על כך - ולדעתי זו ההחלטה הנכונה".

על ג'מאל מוסיאלה אמר: "ג'מאל משתפר יותר ויותר. הוא הופך שוב להיות השחקן שהיה לפני הפציעה. גם אם הוא יהיה רק ב-95 אחוז, הוא עדיין אחד השחקנים המיוחדים ביותר בעולם. אני מאוד שמח שהוא חזר".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully