וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ירושלים ליורוליג? אדלסון ומקל ייפגשו עם המנכ"ל בפיינל פור

20.5.2026 / 23:33

קברניטי המועדון ימריאו ליוון וימשיכו בדיונים סביב ההצטרפות למפעל הבכיר כבר בעונה הבאה. וויילי לאחר שובו: "ישראל הייתה חסרה לי, רוצה לזכות באליפות"

דאבל דריבל עונה 1 פרק 52/מערכת וואלה

אוסטין וויילי חזר הערב (שלישי) לסגל של הפועל ירושלים וסייע לה לנצח 87:103 את הפועל באר שבע/דימונה, במשחק ששמר על סיכוייה לסיים את העונה הסדירה במקום השלישי. הסנטר, שלא שיחק בישראל מאז פברואר, תרם 15 נקודות ו-9 ריבאונדים והודה בסיום כי התגעגע.

"מרגיש נהדר להיות פה", אמר וויילי אחרי המשחק. "האוהדים, החברים שלי לקבוצה וישראל בכלל הייתה חסרה לי. היינו צריכים למצוא את הכימיה שלנו, היינו צריכים להינעל בהגנה במחצית השנייה. היו קצת נפילות, אבל זה משחק ראשון של כולנו ביחד אחרי הרבה זמן. זה הגיוני".

עוד אמר על שובו אחרי תקופה ארוכה: "אני מרגיש בנוח לחזור, דיברתי עם המשפחה שלי, והם היו בסדר עם זה, אני שמח להיות פה ורוצה לזכות באליפות. אנחנו רוצים להמשיך איפה שעצרנו. לא שיחקתי בישראל מאז פברואר. אני רוצה להיכנס לכושר של אליפות. אעשה הכל כדי לזכות באליפות, אשאיר הכל על המגרש".

בתוך כך, מתן אדלסון, גל מקל, דן שמיר ואורן אריאלי (מנכ"ל) יטוסו מחר לפיינל פור, שם ייפגשו עם בכירי היורוליג, ובהם המנכ"ל צ'וס בואנו, כדי להמשיך ולדון באפשרות הצטרפות הפועל ירושלים כבר בעונה הבאה.

המטרה היא לזכות באליפות. וויילי/עיבוד תמונה, ברני ארדוב

בנוסף, קברניטי המועדון צפויים לנצל את השהות שלהם גם לקידום עניינים מקצועיים, כולל פגישות עם סוכני שחקנים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully