מכבי בני ריינה נפרדה הערב (שני) רשמית וסופית מליגת העל עם תבוסה ביתית כואבת, 4:1 למכבי נתניה. ריינה הופיעה בהרכב חסר במיוחד, ובכל מקרה המשחק היה עבורה לפרוטוקול בלבד.
מיד עם תום המשחק הודיע הקפטן הוותיק נאעל חוטבא, בן ה-38, על פרישה ממשחק פעיל. חוטבא, שמוערך מאוד במועדון, צפוי להישאר בריינה ולהשתלב בצוות המקצועי של המאמן ליאור ראובן לקראת העונה הבאה בליגה הלאומית.
ראובן סיכם: "לא נעים אף פעם להפסיד, בטח לא בתוצאה כזאת, אבל באנו למשחק הזה עם הרכב טלאים. היו לנו המון חסרים, גם מורחקים וגם פצועים, אבל באנו לעשות את המקסימום. התחלנו את המשחק עם קו הגנה שמעולם לא שיחק יחד, סיימנו את המשחק עם קו הגנה שמעולם לא שיחק יחד, וקשה מאוד ככה. אין לי טענות לשחקנים, הם עשו את המקסימום. נתניה קבוצה מצוינת, יותר טובה מאיתנו, יותר איכותית מאיתנו, והתוצאה משקפת את מה שהיה במשחק".
לקראת העונה הבאה הוסיף המאמן: "קודם כל, לא יהיו אותם שחקנים בשנה הבאה. כמובן שנרצה להשאיר כמה שיותר שחקנים מהסגל הזה, אבל מן הסתם זה לא תמיד מתאפשר. צריך לעשות חושבים ולראות איך מכינים את הקבוצה כך שתהיה חזקה בשנה הבאה ונלך קדימה. אין מה להסתכל אחורה, כי הליגה הלאומית וליגת העל הן שתי ליגות שונות לגמרי. אני מכיר גם את הליגה הלאומית, והסיפור יהיה אחר".
על החלטתו להאריך חוזה במועדון אמר ראובן: "לא היתה לי התלבטות לחתום בריינה. אני מאוד נהנה פה, מהשנייה הראשונה שהגעתי. יש פה מועדון חם מאוד, וכשנמצאים בחוץ פחות יודעים ומבינים את זה. ברגע שנמצאים במערכת ועובדים עם אנשים סביב השעון, מבינים שזה מועדון שרק רוצה בהצלחת הקבוצה ועושה הכל כדי שהיא תצליח. אני מאוד אוהב את הגישה הזאת. אנחנו כבר עם הפנים לעונה הבאה וחושבים איך לחבר את הקבוצה ולעשות עונה טובה, בעזרת השם".
