קרלו אנצ'לוטי פרסם הערב (שני) את סגל נבחרת ברזיל לקראת מונדיאל 2026, והחדשות הגדולות הן חזרתו של ניימאר למדים הבינלאומיים. לאחר הפארסה קורעת הלב שעבר אמש, כוכבה הוותיק של סנטוס עשה מספיק כדי להיכלל בסגל הסופי והוא צפוי לקבל דקות ראשונות במדי הסלסאו לראשונה מאז שנפצע מול אורוגוואי, אי שם באוקטובר 2023.
לצד ניימאר, זומן גם ילד הפלא אנדריק. שניים מהשמות הבולטים שנותרו בחוץ הם ז'ואאו פדרו ואנדריי סנטוס, כשגם חלומו של טיאגו סילבה בן ה-41 לקבל זימון התנפץ הערב.
"זה היה מאוד קשה לבחור 26 שחקנים, התחרות היתה מאוד מאוד קשה וברור לי שחלק מהשחקנים יהיו מאוכזבים", אמר אנצ'לוטי במסיבת העיתונאים לפני חשיפת הסגל. "אני לא מפחד להגיד שאפשר לזכות במונדיאל".
ברזיל, שחולמת על הנפה שישית בתולדותיה וראשונה מאז 2002, שובצה לבית ג' בצוותא עם מרוקו, האיטי וסקוטלנד, ותפתח את דרכה ב-13 ביוני באצטדיון "מט לייף" במפגש מסקרן מול המרוקאים.
