וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בליץ' נעדר מאימון מכבי ת"א, מילר מתכנן רוטציה מול ב"ש

17.5.2026 / 17:24

הסרבי לא התאמן מסיבות אישיות, והמאמן צפוי לנהל עומסים עקב חשש מפציעות לפני גמר הגביע. בן הרוש ואנדרדה בתמונת ההרכב

תקציר ליגת העל: מכבי תל אביב - בית"ר ירושלים 2:1/ספורט1

כריסטיאן בליץ' נעדר גם הבוקר (ראשון) מאימון מכבי תל אביב לפני המפגש עם הפועל באר שבע בעוד יומיים. כזכור, הקשר הסרבי החמיץ את המשחק אמש נגד בית"ר ירושלים מסיבות אישיות-משפחתיות, וגם היום לא הופיע לאימון בקרית שלום.

אתמול, בסיום המשחק, התייחס המאמן קני מילר למצבו של בליץ' ואמר כי הוא מקווה שהקשר יחזור בהקדם לאימונים ויוכל לתרום למכבי תל אביב במשחקים שנותרו - שני משחקי הליגה וגמר גביע המדינה בשבוע הבא.

בליץ' כבר היה במסלול חזרה, אפילו להרכב, לאחר שנכנס כמחליף במשחקים האחרונים והתגבר על הפציעה בגבו. ההיעדרות הנוכחית אינה קשורה למצבו הבריאותי, אלא כאמור לעניינים אישיים-משפחתיים שמונעים ממנו לשחק.

יקבל דקות מול באר שבע? בן הרוש/מאור אלקסלסי

בתוך כך, לקראת המשחק מול המוליכה מחרתיים צפוי מילר לערוך כמה שינויים בהרכב. במכבי תל אביב מדגישים כל העת כי המטרה כרגע היא לנהל את דקות השחקנים, בשל העייפות המצטברת והחשש מפציעות לפני גמר הגביע.

לכן לא מן הנמנע ששחקנים כמו נועם בן הרוש וקרווין אנדרדה יקבלו יותר דקות, למרות אנדרדה שגה ואיבד כדור שהוביל להפסד אתמול. מאוחר יותר בלילה הוא התנצל על כך בפרסום באינסטגרם.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully