וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עירוני נהריה הביסה 65:90 את אליצור שומרון ועלתה ל-0:1 בחצי הגמר

14.5.2026 / 22:07

הסגולים המשיכו את המומנטום מרבע הגמר, צלפו 13 שלשות וחילקו 25 אסיסטים בדרך לניצחון קליל. ארלינגטון, אוחיון וקלארק בלטו, 22 נקודות של חכמו לא הספיקו מנגד

תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 14.5/ספורט1

עירוני נהריה צלחה הערב (חמישי) את המשחק הראשון בסדרת חצי גמר הפלייאוף בליגה הלאומית ללא קושי רב, עם ניצחון מרשים של 65:90 על אליצור שומרון שהעלה אותה ליתרון 0:1.

החבורה של רובן נייברגר המשיכה את היכולת הנהדרת מסדרת רבע הגמר נגד רמת השרון, ואחרי פתיחה מהוססת לא הביטה לאחור: כבר בשלב מוקדם עלתה ליתרון דו ספרתי, שיפרה את אחוזי הקליעה ככל שהמשחק התקדם וסיימה ערב התקפי מוצלח עם 13 שלשות ב-39 אחוז ו-25 אסיסטים. גם בהגנה נהריה סיפקה עבודה טובה, כשעצרה את האורחים על 65 נקודות בלבד.

שחקני עירוני נהריה, כריס קלארק, איליי אבייב/אתר רשמי, לילך וייס רוזנברג, מנהלת ליגה לאומית Winner

בנהריה בלטו מרסלוס ארלינגטון עם 17 נקודות, יוגב אוחיון עם 16 נקודות, 6 ריבאונדים ו-5 אסיסטים, כריס קלארק עם 15 נקודות, 10 ריבאונדים ו-8 אסיסטים, ועומר בן דוד עם 13 נקודות ו-5 חטיפות. אצל שומרון בלט בעיקר מתן חכמו עם 22 נקודות, כשוינס קול הוסיף 13.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully