עירוני קרית אתא ממשיכה לעצב מחדש את הסגל שלה אחרי פגרת המלחמה, והיום (רביעי) הודיעה על צירופו של הגארד האמריקאי צ'ארלס קליסון (31, 1.88 מטר).
קליסון, בוגר מכללת וושינגטון סטייט, החל את דרכו המקצועית בשנת 2017 ושיחק בשנים האחרונות בליטא, דנמרק, שבדיה, אוקראינה, הולנד וגרמניה. החל מ-2022 שיחק במיטלדויטשר, בשורותיה העמיד העונה ממוצעים של 14.8 נקודות, 2.6 ריבאונדים ו-4.4 אסיסטים למשחק. שחקן החיזוק נחת בארץ ויהיה זמין לרשות המאמן אלדד בנטוב במשחק מול אליצור נתניה. קרית אתא נמצאת במומנטום רע מאוד והידרדרה עד המקום ה-13 בטבלה, עם מאזן 15:7.
בנוסף הודיעה קרית אתא על החתמתו של שחקן הפנים ברנדן מדלי-בייקון. הסנטר (26, 2.13) הגיע אחרי שבילה את כל הקריירה המקצוענית שלו עד כה בליגה השנייה בטורקיה. העונה שיחק בקבוצת הבת של פנרבחצ'ה ורשם 12.2 נקודות ו-8.6 ריבאונדים בממוצע למשחק. כמו קאליסון גם הוא נחת בארץ ויוכל לשחק מחר נגד נתניה.
