חודש לפני פתיחת מונדיאל 2026, וביום האחרון להגשת הסגלים המורחבים של הנבחרות, אלופת העולם ארגנטינה פרסמה את הרשימה הראשונית שלה לטורניר שייערך בקיץ בארצות הברית, מקסיקו וקנדה - ובראשה ליאונל מסי, שנכלל בסגל המורחב של ליונל סקאלוני.
המאמן הארגנטינאי כלל 55 שחקנים ברשימה הראשונית, אותה יצטרך לצמצם ל-26 שחקנים עד 30 במאי. לצד מסי מופיעים מרבית כוכבי הזכייה במונדיאל 2022 בקטאר, בהם אמיליאנו "דיבו" מרטינס, כריסטיאן רומרו, ניקולאס אוטאמנדי, רודריגו דה פול, אנסו פרננדס, אלכסיס מקאליסטר, לאוטרו מרטינס וחוליאן אלברס.
לפי הדיווח ב"אולה", עצם הכללתו של מסי בסגל אינה מובנת מאליה. כוכב אינטר מיאמי הבהיר בעבר כי ישחק במונדיאל רק אם ירגיש בכושר מלא, ועד כה לא אישר באופן רשמי שישתתף בטורניר. למרות זאת, בארגנטינה בטוחים כי הקפטן יוביל את הנבחרת גם בארצות הברית, קנדה ומקסיקו בקיץ הקרוב.
ברשימה הרחבה נכללו גם כמה שמות מסקרנים ומפתיעים, ביניהם פרנקו מסטנטואונו, ניקו פאס, ג'וליאנו סימאונה וכן סנטיאגו בלטרן ותומאס אראנדה הצעירים. בנוסף, סקאלוני העניק מקום גם לוותיקים כמו ג'ובאני לו סלסו, גונסאלו מונטייל ומרקוס אקוניה.
ארגנטינה תגיע למונדיאל 2026 כאלופת העולם המכהנת, במטרה להפוך לנבחרת הראשונה מאז ברזיל של 1962 ששומרת על התואר.
