בתוכנית החדשה "אל סוטאנו" (המרתף) חשפה המנחה אלבה קאריו פרט מעניין ואינטימי הקשור לטיבו קורטואה. "זה לגמרי נכון", אמרה בנוגע לרומן שיוחס לה עם שוער ריאל מדריד, כשעל פי הדיווחים הם היו יחד ב-2019.
היא החזיקה תיק בשידור ואז אמרה: "אני הולכת להראות לכם כפפות שעלו לי כסף כדי לקבל מקורטואה". המנחה הנוסף קרלוס פגור והאורחים האחרים השיבו בתדהמה מוחלטת: "מה? מה?". קאריו בת ה-39 הסבירה: "אנשים אומרים שאני יוצאת עם גברים בשביל תהילה וכסף, אבל זה לא המקרה. הלכתי לאדם הזה בשביל כמה כפפות". לאחר מכן, היא הציגה אותן למצלמה: הכפפות היו כחולות מבחוץ ושחורות מבפנים.
בהמשך אמרה: "אלו הכפפות עבור הבן שלי, ואני אגיד לכם איך הגיעו לבית שלי. זה סיפור מאוד חזק ויפה. תראו את שתי הכפפות המשומשות האלו ואת הידיים האלה. הן חתומות; אחת אומרת 'עם הרבה אהבה, עבור חברי לוקאס' (בנה של קאריו). תדמיינו את הבן שלי כשראה את זה; הוא כמעט התמוטט".
הקליפ התפשט ברשתות החברתיות והמשתמשים הגיבו עם תגובות כגון: "אלבה, את כוכבת", "אם גבר היה אומר זאת על אישה… זה היה מצער", "זו תגובה עם מעט מאוד הומור".
Alba Carrillo dice que se lío con Courtois para que le diera sus guantes y los enseña
— Forocoches (@forocoches) May 9, 2026
Carrillo comentó lo siguiente acerca de lo que ella tuvo que hacer: "Es totalmente verdad. A mi me dicen que me voy con los hombres por fama, dinero, no es así. Yo he ido a por este hombre a… pic.twitter.com/3vNirCuFgx
קורטואה בן ה-33, שוער נבחרת בלגיה, הגיע למדריד ב-2011 כשוער אתלטיקו מדריד, חזר לצ'לסי ממנה הושאל וב-2018 שב למדריד כדי לשחק בריאל. יש לו בן ובת מבת זוגו לשעבר, הספרדייה מרטה דומינגס, ממנה נפרד ב-2017. ב-2019, על פי הפרסומים, יצא עם עם קאריו, שהייתה אז דוגמנית והתגאתה כי היא "מקיימת יחסי מין 3-4 פעמים ביום".
מאז יולי 2021 הוא בזוגיות עם הדוגמנית הישראלית מישל גרציג, לה נישא לפני שלוש שנים. במרץ 2024 נולדה בתם המשותפת אלי.
