וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"מכבי חיפה לא היתה צריכה להחזיר את ברק בכר. אין כוכבים בסגל"

עודכן לאחרונה: 8.5.2026 / 8:09

מנכ"ל מכבי חיפה לשעבר איתמר צ'יזיק ביקר את הירוקים: "צריכים לשים 6-7 שחקני נוער על הדשא". על המחאה נגד שחר: "בושה וחרפה". האזינו לקטע מ-103FM

תקציר: מכבי חיפה - הפועל ב"ש 1:0/ספורט 1

מנכ"ל מכבי חיפה לשעבר איתמר צ'יזיק עלה אמש (חמישי) לשידור בתכנית הספורט של 103FM ודיבר על העונה הקשה שעוברת על הירוקים.

על מחאת הקהל והדרישה מיעקב שחר להתפטר אמר: "בושה וחרפה. מותר להביע מחאה, זה לגיטימי. זו לא מחאה. זאת התנהגות לא הולמת. יענק'לה הוא בעל הבית הראשון. אתם לא חושבים שהיו לי וויכוחים עם יענק'לה? היו לי, אבל הוא הראשון שהביא את הכדורגל למגזר הפרטי וקידם את המעמד לליגת האלופות. הוא תרם הכי הרבה כסף לכדורגל הישראלי. אפשר להביע מחאה בדרך אחרת, לא בדרך הזו. זו לא הפעם הראשונה שהם הגזימו,".

על העונה הרעה של הירוקים אמר צ'יזיק: "בתחילת העונה אמרתי שזו לא תהיה העונה של מכבי חיפה. עם כל הכבוד למאמן, לא היו צריכים להחזיר אותו. אף שחקן שעולה לדשא זה לא שחקן שגורם לך להגיד וואו. אין כוכבים בסגל. השנה היו צריכים לעשות ניסוי על כל מחלקת הנוער - 6-7 שחקני נוער על הדשא. יש לי תחושה שחדר ההלבשה לא עם הסכין בין השיניים".

על העונה הרעה של הירוקים אמר צ'יזיק: "בתחילת העונה אמרתי שזו לא תהיה העונה של מכבי חיפה. עם כל הכבוד למאמן, לא היו צריכים להחזיר אותו. אף שחקן שעולה לדשא זה לא שחקן שגורם לך להגיד וואו. אין כוכבים בסגל. השנה היו צריכים לעשות ניסוי על כל מחלקת הנוער - 6-7 שחקני נוער על הדשא. יש לי תחושה שחדר ההלבשה לא עם הסכין בין השיניים. ליאור רפאלוב לא היה צריך לקבל את תפקיד המנהל המקצועי, הוא יכול היה להגיד לא ולצבור ניסיון - איך בוחרים שחקנים, איך מקדמים שחקנים. יש לו עתיד גדול בתחום, אני מאוד מעריך אותו אבל קפצו איתו מוקדם מדי. זה לא בסדר".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully