וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קאדין קרינגטון: "לא חתמתי בשום מקום, רואה עצמי ממשיך בהפועל ירושלים"

עודכן לאחרונה: 7.5.2026 / 20:31

הגארד שהצטיין עם 22 נקודות מול אליצור נתניה התייחס לשמועות על מעבר להפועל תל אביב: "לא חושב על הפרק הבא, זה היה הבית שלי"

תיקתקנו, 7.5/ספורט1

הפועל ירושלים התאוששה הערב (חמישי) אחרי שני הפסדי ליגה רצופים והביסה את אליצור נתניה 81:97. בסיום המשחק, נדרש קאדין קרינגטון לעתידו על רקע השמועות שקשרו אותו להפועל תל אביב ואמר: "אני בירושלים וממוקד במה שקורה פה, לסגור את העונה חזק ולזכות באליפות. לא חתמתי על שום דבר. אני לא חושב על הפרק הבא, ירושלים היתה הבית שלי בארבע השנים האחרונות. אני רואה את עצמי ממשיך כאן, ברור".

על המשחק עצמו אמר הגארד שקלע 22 נקודות: "בשני המשחקים האחרונים לא ממש הבאתי את זה. רציתי להיות אגרסיבי ולעזור לקבוצה להשיג ניצחון". על הפיכתו לאבא: "זה הדבר הכי טוב שיש. אני קצת יותר עייף, אבל אני מחכה לשוב ולראות את הבת שלי אחרי כל משחק או אימון".

יונתן אלון התייחס לדבריו של קרינגטון: "אני שמח בשבילו ושמח בשביל הפועל ירושלים. אני לא מתעסק בזה, אני לא זה שחותם על חוזים. האנשים שלנו עושים את העבודה בשקט".

המאמן סיכם ונדרש למחצית השנייה הטובה: "ידענו לשים את הרגל על הגז, לא זרקנו זריקות לא חכמות, היו סבלניים ואני שמח. הדרך שבא עשינו את הדברים זה מה שמעודד אותי. חזרנו פצועים וחבולים מהמלחמה, עשינו שתי החתמות ולאט לאט אנחנו מחזירים את הצבע לפנים. אני מקווה שיהיו עוד בשורות בזמן הקרוב. אני מאוד אוהב מה שאקסבייר סניד מביא לנו".

לא שולל הישארות, חרף השמועות. קרינגטון/GettyImages, Evan Bernstein

מנגד, המאמן המפסיד אלי רבי סיכם: "הנענו את הכדור רע מאוד במחצית השנייה, לקחנו זריקות רעות והיתרון שלהם בא לידי ביטוי. חבל. אנחנו יכולים לשחק יותר טוב, אולי היינו עייפים. ירושלים ניצחה בצדק. פערי הרמות באו לידי ביטוי. צריך לשחק לפי שיטה, יש נטיה כשדברים לא עובדים אז הסיסטם הולך לאיבוד".

סייע בהכנת הידיעה: אוהד שוירמן

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully