עירוני קרית אתא הודיעה היום (ראשון) על החתמתו של שחקן הפנים האמריקאי דיאנדרה וויליאמס עד לסיום העונה. וויליאמס יגיע כבר מחר לישראל ויהיה זמין לרשותו של אלדד בנטוב במשחקים הבאים, כשהוא הזר החמישי שמצטרף לסגל.
וויליאמס (28, 2.06) שיחק שלוש שנים באוניברסיטת ממפיס הגדולה, אחרי שהחל את לימודיו באוונסוויל. הוא סיים את הקולג' בעונת 2022/23, כשהוא בן 25, עם מספרים של 17.6 נקודות ו-8.2 ריבאונדים למשחק. את הקריירה המקצוענית שלו החל בתקופה קצרה בליגה הפיליפינית, משם המשיך לסבאח האזרית במדיה שיחק חצי עונה. בקיץ האחרון החליט לנסות את מזלו בליגת הפיתוח, חתם בדלאוור ורשם 16.8 נקודות ו-7.1 ריבאונדים למשחק.
קרית אתא פתחה את העונה מצוין, עם חמישה ניצחונות משבעת המחזורים הראשונים שלה, אך מאז ניצחה רק משחק אחד, והפסידה 12, כשהניצחון האחרון שלה הושג באמצע חודש דצמבר. הקבוצה מדורגת נכון לעכשיו במקום ה-11 בטבלה, עם שישה ניצחונות בלבד, מרחק שני ניצחונות מעל הקו האדום.
