לואיס אנריקה, מאמן פריז סן ז'רמן, התייחס היום (שישי) פעם נוספת למשחק המשוגע מול באיירן מינכן בליגת האלופות, שהסתיים ב-4:5 לאלופת אירופה, והבהיר כי מבחינתו מדובר באחד המשחקים הגדולים שראה - למרות הביקורות על ההגנות.
"כמו בחיים, יש דעות בכל מקום", אמר הספרדי. "אני לא חושב שצריך לכבד כל דעה. אם זו דעה מחורבנת, אין סיבה לכבד אותה. יש אנשים שאוהבים שכדורגל משוחק בצורה כזו, והם הרוב - ואני אחד מהם. יש כאלה שלא אוהבים, אבל הרוב נהנה מהמשחק, וזה הדבר החשוב ביותר".
אנריקה הוסיף: "איזו רמה הייתה לשתי הקבוצות, ואיזו רמה לשחקני ההתקפה. 4:5 יכול להישמע כמו אסון הגנתי, אבל אנחנו ובאיירן שתיים מקבוצות ההגנה הטובות באירופה, יחד עם ארסנל. זה היה משחק שונה. באיירן היא היריבה החזקה ביותר שפגשתי מאז שהגעתי לפריז סן ז'רמן".
המאמן סיפר כי הקדיש למשחק זמן ניתוח יוצא דופן: "בדרך כלל אני משקיע שלוש שעות בניתוח משחק, הפעם הקדשתי חמש. היו מהלכים מדהימים בהתקפה ובהגנה מצד שתי הקבוצות. לא הייתה אפילו טעות הגנתית אחת, וזה מה שהפך את המשחק למפואר. תראו איך הארי קיין ודמבלה הגנו - מדהים. צריך לברך את שתי הקבוצות ופשוט ליהנות מהמשחק".
לקראת הגומלין במינכן, אנריקה הודה כי יחסר לו אשרף חכימי: "מה אני צריך להסביר עליו? הרמה שלו? הוא שחקן הרכב, תמיד משחק ברמה הגבוהה ביותר. הוא מכונה, מדהים. זה כמו לשחק עם שלושה שחקנים. לצערנו, הוא לא יהיה במינכן".
