דור פרץ חווה עונת שיא מבחינת מספרים. שער הניצחון הדרמטי מול הפועל באר שבע, הביא אותו ל-13 שערי ליגה וביחד עם הגביע ואירופה, יש לו כבר 16 כיבושים העונה. אבל מחר (שבת, 20:30) הקשר בן ה-30 יפגוש יריבה שלא ממש הולך לו מולה לפחות מבחינת תפוקה אישית.
פרץ כבש לאורך הקריירה מול כל 13 הקבוצות האחרות שמשחקות כיום בליגת העל - וזה הישג יוצא מן הכלל - אבל נגד בית"ר ירושלים שתארח אותו ואת חבריו מחר, פחות הולך לו. הרבה פחות.
ב-29 משחקים מול הקבוצה מהבירה (לא כולל גביע הטוטו), פרץ כבש רק שער אחד ובישל רק אחד נוסף. אלו נתונים דומים לאלו שיש לו מול הפועל ירושלים ועירוני טבריה, אבל נגדן הוא שיחק הרבה פחות. סביר להניח שב-29 משחקים, כמו מול בית"ר, הוא היה מגיע להרבה יותר משער ובישול.
כששיחק כמושאל בהפועל חיפה, לא יצא לפרץ לפגוש את בית"ר ירושלים ולכן כל המשחקים שלו מולה היו במדי מכבי תל אביב. זה התחיל עם 13 דקות כמחליף בפלייאוף העליון בעונת 2014/15 ונמשך ונמשך. בסך הכול בילה מולה הצהובים-שחורים 2,268 דקות.
את השער היחיד שלו מול בית"ר ירושלים, פרץ כבש בסוף העונה שעברה. מכבי תל אביב הביסה את היריבה 0:5 בבלומפילד והקשר ניצל בישול של גבי קניקובסקי בדקות הפתיחה כדי לנגוח את ה-0:1. הבישול הבודד מול הקבוצה מהבירה היה בניצחון 0:2 במחזור השישי בעונת 2018/19 - לעומר אצילי.
אגב, ב-29 המשחקים בהם קיבל דקות מול בית"ר, פרץ היה שותף ל-14 ניצחונות, 7 תוצאות תיקו ו-8 הפסדים.
דור פרץ נגד הקבוצות הנוכחיות בליגת העל (בכל המסגרות, לא כולל גביע הטוטו)
הפועל באר שבע: 36 משחקים, 6 שערים, 1 בישולים
מכבי חיפה: 31 משחקים, 4 שערים, 3 בישולים
בית"ר ירושלים: 29 משחקים, 1 שערים, 1 בישולים
הפועל חיפה: 23 משחקים, 10 שערים, 3 בישולים
מכבי נתניה: 23 משחקים, 5 שערים, 4 בישולים
בני סכנין: 22 משחקים, 2 שערים, 1 בישולים
הפועל תל אביב: 19 משחקים, 6 שערים, 1 בישולים
מ.ס. אשדוד: 19 משחקים, 4 שערים, 0 בישולים
עירוני קרית שמונה: 19 משחקים, 3 שערים, 0 בישולים
בני ריינה: 11 משחקים, 3 שערים, 2 בישולים
הפועל ירושלים: 9 משחקים, 1 שערים, 1 בישולים
הפועל פתח תקוה: 5 משחקים, 2 שערים, 1 בישולים
עירוני טבריה: 4 משחקים, 1 שערים, 0 בישולים
