וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בבאיירן עקצו: "שחקני פריז חגגו כאילו הם כבר עלו לגמר"

עודכן לאחרונה: 29.4.2026 / 8:13

המנהל המקצועי של הגרמנים: "נדיר לראות משחק כל כך גדול". הנרי השתיק את המבקרים ש"מתלוננים שהכדורגל הפך למשעמם"

שערי השבוע 28.4/ספורט1

"לאחרונה אמרו שרואים קבוצות שלא לוקחות סיכונים... שחקנים שחוששים לכדרר, קבוצות שמשחקות כדי לא להפסיד במקום לנצח. הערב ראינו הרבה לקיחת סיכונים... כבר שנה-שנתיים אני שומע אנשים שמתלוננים שהכדורגל משעמם, אבל המשחק הזה ממש לא היה כזה! אם נשים בצד את הצד המקצועי - כן, נצטרך לנתח דברים - אני נהניתי, ואני חושב שגם כולם בבית נהנו".

כך סיכם אמש תיירי הנרי את ה-4:5 המשוגע של פריז סן ז'רמן מול באיירן מינכן במשחק הראשון בחצי גמר ליגת האלופות. אלופת גרמניה ואלופת צרפת סיפקו 90 דקות מסחררות וחלוץ העבר נהנה מחגיגת כדורגל שלדבריו השתיקה את המבקרים של הכדורגל המודרני.

פריז כבר הוליכה 2:5, תוצאה שהייתה מציבה אותה עם רגל וחצי בגמר, אבל באיירן חזרה והכל פתוח לקראת הגומלין ביום רביעי הבא במינכן. המנהל המקצועי של האורחת, מקס אברל, אמר ש"נדיר מאוד לראות משחק כדורגל כזה גדול", ועקץ את הצרפתים: "אחרי ה-2:5 שחקני פריז חגגו כאילו הם כבר בגמר. הצלחנו לחזור, ונצטרך לנצח באליאנץ ארנה".

שום דבר עדיין לא גמור/GettyImages, ALAIN JOCARD/AFP

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully