וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תובע האיגוד דורש: משחק רדיוס בפועל למכבי ראשון לציון

28.4.2026 / 18:08

עו"ד איתמר ליפנר דרש לקנוס את הכתומים ב-60 אלף שקל ושיארחו את המשחק הקרוב מחוץ לביתם בשל אירוע בו נפגע השופט עמית בלק ממוט דגל שהחזיק אחד מאוהדי הקבוצה

דאבל דריבל עונה 1 פרק 49/מערכת וואלה

תובע איגוד הכדורסל, עו"ד איתמר ליפנר, דורש עונש מינימלי של 60 אלף שקלים ומשחק רדיוס בפועל למכבי ראשון לציון בעקבות אירועי המשחק נגד הפועל באר שבע מאמש (שני).

התובע התייחס לדו"חות השיפוט והמשקיף שקיבל: "מהדו"חות עולה כי בדקה 8:15 לסיום הרבע הרביעי, השופט עמית בלק נפגע בראשו ממוט דגל שהחזיק אחד אוהדי מכבי ראשון לציון, יצוין כי היציע נמצא במרחק כ-2.5 מטרים מהמגרש ובכל זאת מוט הדגל פגע בראשות.

המשחק נעצר באופן מיידי ומכבי ראשון לציון התבקשה להוציא את אותו אוהד החוצה. רק בתום 6 דקות בהן המשחק היה עצור, האוהד הוצא מהמגרש. עם זאת, הן השופטים, הן המשקיף, זיהו את האוהד במגרש, כ-3 דקות לסיום הרבע הרביעי".

האוהדים יעלו לקבוצה במשחק רדיוס? (למצולמים אין קשר למקרה)/קובי אליהו

ליפנר מבקש להעמיד את ראשון לציון לדין על אי מתן הגנה לשופט המשחק ופגיעה על ידי אוהדים וכן בגין התנהגות בלתי ספורטיבית. הכתומים אמורים לעמוד לדין גם בגין קריאות "שתהיה שואה למכבי" ממשחק הליגה נגד מכבי תל אביב, שם דרש ליפנר קנס כספי כבד.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully