מכבי בני ריינה מתכוננת לקרב התחתית הגורלי מול הפועל ירושלים מחר (רביעי, 19:00, ספורט2), אותו תארח בניסיון לחבר ניצחון שלישי ברציפות ולפתוח מחדש את מאבק ההישארות. בני ריינה, שמדורגת במקום האחרון בטבלה לאורך כל העונה, מגיעה מעודדת אחרי שני ניצחונות חוץ רצופים וכשהפער מחוף מבטחים הצטמק לחמש נקודות בלבד.
"אנחנו מגיעים הביתה אחרי שני משחקי חוץ שבהם ניצחנו, ואנחנו מאוד מעודדים מהם", אמר המאמן ליאור ראובן לקראת המשחק. "אנחנו באים עם אנרגיות טובות ועם אווירה טובה, וכמובן שאנחנו יודעים מה המשמעות של כל משחק. אנחנו חוזרים הביתה וצריכים לבוא ולעשות את העבודה. הפועל ירושלים היא קבוצה טובה מאוד, עם סגל איכותי, שהחליפה מאמן ועשתה שינויים פנימיים. התכוננו למשחק בשבוע הקצר שהיה לנו, גם הגנתית וגם התקפית, ואני מאמין שבעזרת השם נגיע ונעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר".
הקשר אנטוניו ספר, שחזר לכושר משחק מלא, הוסיף: "כולנו מבינים שמחר מצפה לנו משחק חשוב. העונה הזאת לא הייתה טובה, אבל אנחנו מאמינים שאפשר להישאר בליגה. זה לא יהיה קל, אבל נילחם ביחד, ואנחנו צריכים את האוהדים איתנו מחר. ביחד אני מאמין שנצליח לעשות משהו חשוב, לנצח ולהישאר בליגה".
