מנצ'סטר יונייטד מחפשת בלם עם רגל שמאל דומיננטית לעונה הבאה וב"טיימס" מדווחים שהיא החלה להעמיק את ההתעניינות שלה בשני שחקנים מהפרמיירליג: מיקי ואן דה ון מטוטנהאם, ומורילו מנוטינגהאם פורסט.
ביונייטד בוחנים אפשרויות לחיזוק החלק האחורי של הקבוצה, כשלפי הדיווח שני השחקנים זוכים להערכה גבוהה במחלקת הסקאוטינג של המועדון וכעת נערכות לגביהם "בדיקות רקע" שמטרתן לגבש תמונה רחבה יותר לגביהם - גם מחוץ לכר הדשא.
ואן דה ון בן ה-25 עשוי להפוך למועמד ריאלי יותר אם טוטנהאם תרד ליגה, מה שעשוי להוריד את תג המחיר שלו. הבלם ההולנדי מוערך בזכות המהירות שלו, השקט עם הכדור והיכולת להוביל את הכדור קדימה מההגנה.
מורילו, מצדו, מרשים בנוטינגהאם פורסט מאז שנרכש מקורינתיאנס תמורת כ-12 מיליון יורו בלבד ב-2023. הבלם בן ה־23 הפך לשחקן מפתח בקבוצה והוזכר בתקופה האחרונה גם כמועמד לצ'לסי.
מנצ'סטר יונייטד נמצאת בעמדה מצוינת לחזור לליגת האלופות אחרי היעדרות של שנתיים.
