וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סינר מחזק את אלקראס: "עולם הטניס צריך את קרלוס"

הפציעה בשורש כף היד תשבית את הספרדי מעונת החימר, ויריבו הגדול שלח לו הודעת תמיכה: "מקווה שיחזור חזק יותר מאי פעם"

גמר מונטה קרלו: קרלוס אלקראס - יאניק סינר/ספורט 1

קרלוס אלקראס ייעדר בחודשים הקרובים מהמגרשים לאחר שהודיע כי פציעה בשורש כף היד תחייב אותו למנוחה ושיקום. הספרדי, שסובל מדלקת במעטפת הגיד, החליט שלא לקחת סיכונים ופרש מטורנירי רומא ורולאן גארוס, במה שמונע ממנו להגן על תוארו בפריז ולמעשה ויתר על עונת החימר.

היעדרותו של אחד השחקנים הבולטים בסבב משנה את תמונת הכוחות לקראת הגראנד סלאם הקרוב, אך מי שבחר להתמקד דווקא בצד האנושי הוא יאניק סינר. האיטלקי, שמגיע לטורניר כאחד המועמדים הבכירים, נמנע מלהתמקד ביתרון שנוצר עבורו והעדיף להביע הערכה ליריבו הגדול.

"טניס צריך את קרלוס, והוא טוב יותר כשהוא שם", אמר סינר. "אני תחרותי ואוהב לשחק מול הטובים ביותר, והוא אלוף רולאן גארוס". סינר אף שלח לאלקראס הודעה אישית: "איחלתי לו החלמה מהירה, ההיעדרות שלו כואבת ועצובה לכל עולם הטניס".

איזה קלאס. סינר/רויטרס

היריבות בין השניים, שנחשבת לאחת המרכזיות בדור הנוכחי, ממשיכה להתאפיין לא רק ברמה הגבוהה אלא גם בכבוד הדדי. "אני מקווה שהוא יחזור טוב יותר, ואפילו חזק יותר", הוסיף סינר, והדגיש כי מדובר בפציעה עדינה וכי ההחלטה לעצור הייתה נכונה. כעת, לפחות זמנית, המאבק על רולאן גארוס נפתח ללא אלקראס, וסינר יכול לזכות בגראנד סלאם היחיד בו לא זכה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully