וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רן קוז'וך: "צובט בלב, אבל היו רגעים ששיחקנו כמו אלופה"

25.4.2026 / 22:43

מאמנה של הפועל ב"ש סירב לבקר את חניכיו אחרי התיקו הדרמטי מול בית"ר: "צלקות הן חלק מהדרך. נתקן את הטעויות, גאה בשחקנים"

תקציר: הפועל באר שבע - בית"ר ירושלים 2:2/ספורט 1

שמונה משחקים לסיום העונה והכל עדיין פתוח לחלוטין. משחק העונה בין הפועל באר שבע לבית"ר ירושלים הבטיח רבות וגם קיים ובתום ערב (שבת) סוער שתי הקבוצות הטובות בליגה נפרדו ב-2:2 דרמטי. רן קוז'וך ושחקניו כבר חלמו על הגדלת הפער לחמש, אך הירושלמים לא אמרו נואש ומוזי שבר למוליכה את הלב.

קוז'וך התייחס לסיום הדרמטי וההשלכות של המשחק: "יוצא מאוד מאוכזב מהתוצאה. כשאני מסתכל על רגעים במשחק, אני חושב שאם נבין כמה טובים אנחנו יכולים להיות עם הכדורגל שלנו, אז אנחנו במצב טוב. אני מאוד גאה בשחקנים שלי".

"יש רגעים בדקות הסיום כשמגיעים שניים על אחד וצריך לדעת לשים את הכדור ברשת", אמר המאמן, "לא צריך לעשות עבירות מיותרות שגם בזה נפלנו. נתקן אותם. היו הרבה רגעים שהפועל באר שבע שיחקה כמו אלופה, ונצטרך לקחת את זה קדימה".

לגבי העבירה של לופס שבעקבותיה הגיעה שער השוויון: "כל מי שהיה ספורטאי יודע שחלק מהדרך זה הצלקות. אני לא מבקר שחקנים שלי, בטח לא פה. היינו צריכים לשים את הכדור. זה מרתון ולפעמים עושים טעויות. גם אני לא חף מטעויות ואנחנו חזקים ביחד. גאים על הרבה דקות.

קוז'וך נותן גב לשחקנים שלו/דני מרון

עוד הוסיף: "התוצאה קצת צובטת. זה מועך את הלב. אני צריך להיות מספיק אחראי כדי להבין איזה דברים טובים אנחנו עושים. אני לא שוכח איך שיחקנו ואני גאה בשחקנים שלי. צריכים לעלות את הפוקוס ברגעים מסוימים ונהיה שם".

"זו תוצאה לא טובה לאור המשחק שהתפתח נגד קבוצה טובה. צריך להבין אילו דברים צריך לשפר וזה מרתון. אני נותן גב מלא לשחקנים שלי".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully