וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דיווח: הפועל תל אביב סימנה שני מועמדים, אך המאבק יהיה קשה מאוד

24.4.2026 / 17:15

באירופה טוענים: האדומים ינסו לצרף את אייזק בונגה או אלפה דיאלו בקיץ, אך השניים מכוונים ל-NBA ועל הכוונת גם של ריאל מדריד ואולימפיאקוס

דאבל דריבל עונה 1 פרק 48/מערכת וואלה

העיתונאי האיטלקי מתאו אנדראני פרסם היום (שישי) ששניים מהשמות הבולטים בשוק ההעברות של היורוליג לעונה הבאה הם אלפה דיאלו ואייזק בונגה - ושניהם על הכוונת של הפועל תל אביב.

עם זאת, צמד הפורוורדים המצוין קודם כל ינסו למצות את אופציות ה-NBA שלהם, ואם לא יצליחו, אז יבחנו את האפשרויות האחרות. לצד האדומים, גם ריאל מדריד ואולימפיאקוס לוטשות עיניים.

בונגה (26, 2.06 מטר), שחקן נבחרת גרמניה, כבר היה בעבר ב-NBA ושיחק בלוס אנג'לס לייקרס, וושינגטון וטורונטו, ממנה שוחרר ב-2022 ומאז הוא ביורוליג. אחרי שנתיים בבאיירן מינכן חתם ב-2024 בפרטיזן בלגרד והעונה סיפק 9.9 נקודות, 5.6 ריבאונדים ו-1.5 אסיסטים למשחק במסגרת היורוליג, שם הוא נחשב לאחד השומרים הטובים במפעל.

נחשב לשומר מצוין. בונגה/GettyImages

דיאלו (28, 2.01 מטר) משחק במונאקו מאז 2021 וגם הוא נחשב לשומר מצוין - עד כדי כך שהוכתר לשחקן ההגנה של העונה השבוע. ממוצעיו ביורוליג עומדים על 10.6 נקודות, 4.3 ריבאונדים ו-2.4 אסיסטים למשחק.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully