וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוד מינוי כושל: צ'לסי הודיעה על פיטוריו של ליאם רוזניור

עודכן לאחרונה: 22.4.2026 / 19:38

רצף חמשת הפסדי הליגה הביא את ראשי המועדון לזעזע פעם נוספת ולהיפרד מהאנגלי בן ה-41 שהחזיק 107 יום בתפקיד. עוזרו ייכנס לנעליו

צפו בתקציר: ברייטון מחצה 0:3 את צ'לסי/ספורט1

הפור נפל. צ'לסי החליטה הערב (רביעי) לפטר את ליאם רוזניור, אחרי שרשרת כישלונות היסטורית: הבלוז רשמו חמישה הפסדי ליגה רצופים - ללא אף שער זכות - לראשונה מאז 1912, ועל כן המאמן הולך הביתה אחרי 107 ימים בלבד בתפקיד. בתקופתו הקצרה הוליך את המועדון ל-11 ניצחונות, 10 הפסדים ושתי תוצאות תיקו.

בעקבות ה-3:0 העגום מול ברייטון, צ'לסי רחוקה שבע נקודות מליברפול החמישית, ארבעה מחזורים לסיום העונה, כך שהכרטיס לליגת האלופות נראה לא ריאלי בעליל.

"זה היה בלתי מתקבל על הדעת בכל היבט של המשחק", אמר המנג'ר אחרי ההפסד החמישי ברציפות, "אני פגוע ומרגיש קהה. הגישה הייתה לא מקובלת - עד עכשיו הגנתי על השחקנים, אבל ההופעה הזו פשוט לא ניתנת להגנה", אמר.

עוד מינוי שלא הוכיח את עצמו. רוזניור/GettyImages, Glyn KIRK / AFP

רוזניור בן ה-41 הגיע לבלוז בינואר 2026 ונכנס לנעליו של אנצו מארסקה. מאז 2019, לא כולל מאמנים זמניים, עמדו על הקווים בסטמפורד ברידג' פרנק למפארד (שתי קדנציות), תומאס טוכל, גרהאם פוטר, מאוריסיו פוצ'טינו, מארסקה ורוזניור, שלפי דיווחים צפוי לקבל דמי פיצויים עצומים בסך 24 מיליון ליש"ט (היה חתום עד 2032).

כעת צ'לסי צריכה להגיב במהרה, לפני מטרה הגדולה שעוד נותרה לקבוצה העונה: חצי גמר הגביע נגד לידס ביום ראשון (17:00, ספורט1). מי שיעמוד על הקווים בוומבלי, וגם עד תום העונה ועד מציאת מחליף קבוע, יהיה קאלום מקפארלן, עוזרו של רוזניור.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully