וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הפתעה בפלייאוף: דטרויט קרסה בבית, בוסטון והת'אנדר הביסו

עודכן לאחרונה: 20.4.2026 / 5:32

המדורגת 8 אורלנדו ניצחה בחוץ את המדורגת ראשונה, 101:112, שרושמת רצף שלילי היסטורי. האלופה לא ריחמה על הסאנס עם 84:119 מוחץ

דאבל דריבל עונה 1 פרק 48/מערכת וואלה

פלייאוף ה-NBA נמשך הלילה (בין ראשון לשני), כשבמשחק המוקדם בוסטון הביסה את פילדלפיה ועלתה ל-0:1. לאחר מכן עשתה גם אוקלהומה סיטי את העבודה ולא התקשתה לרגע מול פיניקס, אך ההפתעה הגיעה מדטרויט, שם הפייבוריטית נכנעה לאורלנדו.

איזו פתיחה. ביין ובאנקרו/GettyImages

דטרויט (1) - אורלנדו (8) 112:101

פאולו באנקרו קלע 23 נקודות, הוריד תשעה ריבאונדים ומסר ארבעה אסיסטים כדי להוביל את אורלנדו, המדורגת שמינית, לניצחון 101:112 על דטרויט, המדורגת ראשונה, ובכך האריך את רצף ההפסדים הביתיים הארוך ביותר בפלייאוף בתולדות ה-NBA. דטרויט הפסידה 11 משחקי בית רצופים בפלייאוף, רצף שנמשך מאז 2008. הפיסטונס יקבלו הזדמנות נוספת מול אורלנדו ביום רביעי בלילה במשחק השני.

קייד קנינגהאם מדטרויט קלע שיא קריירה בפלייאוף של 39 נקודות, וטוביאס האריס הוסיף 17, אך שאר חברי הקבוצה קרטעו. פרנץ ואגנר קלע 11 מתוך 19 הנקודות שלו ברבע הרביעי כדי לסגור את הניצחון למג'יק, שלא פיגרו אפילו לרגע. דזמונד ביין ו-וונדל קרטר קלעו 17 נקודות כל אחד עבור אורלנדו, וג'יילן סאגס הוסיף 16.

הפיסטונס לא עברו את הסיבוב הראשון בפלייאוף כבר 18 שנים, והמג'יק לא עשו זאת מאז 2010. אבל הלילה אורלנדו נראתה מוכנה, בעוד דטרויט נראתה חלודה בפתיחה. המג'יק, שהגיעו אחרי ניצחון מוחץ על שארלוט במשחק הפליי-אין ביום שישי, הובילו 5:18 באמצע הרבע הראשון לאחר שהחזיקו את הפיסטונס על 1 מ-6 וארבעה איבודים במשחק הראשון שלהם אחרי שבוע הפסקה.

אורלנדו לא איבדה את היתרון למרות כמה ריצות של דטרויט. זו הייתה הפעם הראשונה מאז 1984 שבה המדורגת ראשונה לא הובילה אפילו לשנייה אחת במשחק פתיחת הפלייאוף שלה.

sheen-shitof

עוד בוואלה

גיל המעבר: התקופה שמגיעה בלי הוראות הפעלה

בשיתוף כללית

באנקרו חוגג על ההגנה של הפיסטונס/GettyImages
בלי בעיות. טייטום/GettyImages, Winslow Townson

בוסטון (2) - פילדלפיה (7) 91:123 (הסלטיקס עלו ל-0:1)

אחרי עונה סדירה נהדרת, נראה שהסלטיקס מוכנים לעוד מסע פלייאוף ארוך במיוחד. הסיפור נסגר כבר ברבע הראשון, אותו סיימה המארחת ביתרון 18:33, מאותו רגע ועד הסיום הניצחון לא הוטל בספק. ג'יילן בראון שהתקשה במחצית הראשונה הפגיז 16 מ-26 הנקודות שלו ברבע השלישי, ג'ייסון טייטום שבלט בחצי הראשון הוסיף 25, 11 ריבאונדים ו-7 אסיסטים. מנגד הגיע טייריס מקסי ל-21 באחוזים רעים (8 מ-20 מהשדה, 1 מ-4 ל-3), פול ג'ורג' הוסיף 17 וג'ואל אמביד הפצוע נעדר כמובן. הסיקסרס קלעו ב-4 מ-23 מחוץ לקשת (17%), המנצחת רשמה 31 אסיסטים על 8 איבודים בלבד.

הבדלי הרמות ברורים. ג'יילן וויליאמס/GettyImages, Joshua Gateley

אוקלהומה סיטי (1) - פיניקס (8) 84:119 (הת'אנדר עלו ל-0:1)

על הנייר זו אמורה להיות אחת הסדרות הכי חד-צדדיות בפלייאוף, והיא בהחלט נפתחה ככזאת. הת'אנדר ברחו ל-20:35 בתום הרבע הראשון בניצוחו של צ'ט הולמגרן, ברבע השני קבע ג'יילן וויליאמס יתרון שיא של 24:49, ועד הסיום הפער של האלופה רק הלך וצמח. שיי גילג'ס אלכסנדר הוביל עם 25 נקודות באחוזים רעים (5 מ-18 מהשדה), וויליאמס הוסיף 22. דווין בוקר קלע 23 למפסידה ודילון ברוקס הוסיף 18 באחוזים איומים (6 מ-22 מהשדה).

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully