וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קורטואה ביקש להצטרף לנסיעה למינכן, אך נענה בשלילה

בריאל מדריד העדיפו שהשוער יישאר בעיר וימשיך בתהליך השיקום, אך אישרו לטשואמני להצטרף כדי לתמוך מהיציע. אסנסיו מחוץ לסגל בשל קלקול קיבה

שערי השבוע של ספורט1/ספורט1

ריאל מדריד המריאה הבוקר למינכן לקראת משחק הגומלין ברבע גמר ליגת האלופות מול באיירן מינכן מחר (רביעי, 22:00), אך עשתה זאת ללא הבלם ראול אסנסיו. השחקן לא נכלל בסגל של המאמן אלברו ארבלואה בשל קלקול קיבה.

למרות ההיעדרות, ההחלטה לא צפויה לשנות את התוכניות המקצועיות של המאמן, שממילא תכנן לפתוח עם אנטוניו רודיגר ואדר מיליטאו במרכז ההגנה באליאנץ ארנה. עם זאת, היעדרותו של אסנסיו, שפתח בשבת בליגה, אך לא שיחק בהפסד 2:1 לבאיירן מינכן במשחק הראשון, מצמצמת את האפשרויות במקרה של פציעה או שינוי במהלך המשחק.

קורטואה ביקש להצטרף לטיסה, אך נשאר במדריד/רויטרס

לעומתו, אורליאן טשואמני המריא למינכן למרות שהוא מושעה ולא יוכל לשחק. הוא ילווה את הקבוצה מהיציע, במטרה לתרום לאווירה ולחיזוק המורל בחדר ההלבשה.

גם השוער טיבו קורטואה, שמתאושש מקרע בשריר הארבע ראשי ברגל ימין, ביקש להצטרף לנסיעה כדי לתמוך בקבוצה, אך במועדון העדיפו שלא יעשה זאת, כדי לא לפגוע בתהליך ההחלמה שלו במתחם האימונים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully