וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברצלונה אופטימית לקראת אתלטיקו: "אנחנו לא זקוקים לנס"

עודכן לאחרונה: 11.4.2026 / 22:39

ה-1:4 על אספניול החזיר את הביטחון למוליכת הטבלה, פליק הוסיף: "אנחנו צריכים להיות בשיאנו". פרמין לופס הסכים: "מאמינים בעצמנו"

תקציר: סנט פאולי - באיירן מינכן 5:0/ספורט 1

ברצלונה עשתה הערב (שבת) עוד צעד גדול אל עבר האליפות, עם 1:4 משכנע על אספניול בדרבי. המוליכה הגדילה את הפער בפסגה לתשע נקודות מריאל מדריד המאכזבת, והיא תגיע לגומלין רבע גמר ליגת האלופות מול אתלטיקו מדריד מעודדת, ועם אמונה ביכולתה להפוך את ה-2:0 מהמשחק הראשון.

בסיום המשחק, התייחס פליק לגומלין מול הקולצ'ונרוס ואמר: "אנחנו לא צריכים נס, רק לשחק את הכדורגל הכי טוב שלנו. וזה אפשרי. הרבה דברים יכולים לקרות. אני יודע שאתלטיקו היא קבוצה מצוינת, אבל גם אנחנו. נילחם ואני בטוח שהאוהדים יתמכו בנו שם ויהיו מוכנים".

על מירוץ האליפות: "זה עדיין לא סגור. אנחנו צריכים לעשות את העבודה. אי אפשר להגיד שזה כבר גמור. הגישה הזאת שגויה ואני לא מקבל אותה. עד שזה לא סגור לחלוטין, נצטרך לשחק את הכדורגל הכי טוב שלנו. מה שחשוב זו המנטליות של הקבוצה הזו ונמשיך כך. ואני רוצה שנוכיח את זה ביום שלישי".

עוד אליפות מתקרבת. פליק/GettyImages

פראן טורס שכיכב עם צמד משני בישולים של לאמין ימאל אמר בסיום: "היום הקאמפ נואו היה כמו סיר לחץ. זה היה המשחק שבו הכי הרגשנו שהאצטדיון מלא. הצלחנו להעניק להם את הניצחון. האליפות עוד לא סגורה, אבל אנחנו תלויים בעצמנו".

פרמין לופס הוסיף: "אנחנו יודעים שזה יתרון גדול, אסור לנו למעוד במשחקים שנותרו. לקראת יום שלישי אנחנו מאמינים בעצמנו, יש לנו את היכולת, ניתן הכול עד הסוף למרות שאנחנו יודעים שזה קשה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully