וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רשמית: חצי גמר הגביע בין מכבי ת"א למכבי חיפה יתקיים בטדי

לאור האיסור לשחק עם קהל בחיפה והמגבלה של 1,000 איש בתל אביב, המשחק המסקרן ברביעי יועתק לירושלים. הגרלת היציעים תיערך מחר

אוהדי מכבי תל אביב באימון המסכם לפני המשחק מול הפועל באר שבע/צילום: תיעוד ברשתות החברתיות לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים

ההתאחדות לכדורגל הודיעה הערב (שבת) על האיצטדיון שייארח את חצי גמר גביע המדינה בין מכבי תל אביב למכבי חיפה. המשחק כזכור תוכנן להתקיים בסמי עופר, אבל לאחר שהיה ברור כי בחיפה לא ניתן לקיים משחק עם קהל, הכוונה של שתי הקבוצות הייתה להזיז אותו לאצטדיון בו ניתן יהיה לשחק עם אוהדים ללא הגבלה.

אחרי הפרסום מוקדם יותר הערב של פיקוד העורף, לפיו לא השתנו ההנחיות בתל אביב וכעת נותרה מגבלה של 1,000 איש, ההתאחדות לכדורגל הודיעה כי בשיתוף עם הקבוצות, הוחלט על העברת חצי הגמר לטדי, שם אין הגבלת אוהדים. זאת למרות ששני המועדונים העדיפו את בלומפילד, לרבות מכבי חיפה.

בהתאחדות לכדורגל אמרו הערב כי שני המועדונים הבהירו שהם מעדיפים משחק עם קהל על פני משחק ללא קהל, כך שגם מבחינת מכבי חיפה שזכתה בהגרלה הפנימית לארח בסמי עופר היא תעדיף לשחק בטדי עם אוהדים ביום רביעי על פני משחק בחיפה ללא אוהדים.

מכבי חיפה ומכבי ת"א עולות לבירה/מערכת וואלה, ירון זילברשטיין

מחר תיערך במשרדי ההתאחדות הגרלת חלוקת היציעים בין הקבוצות, כשלאחריה יפורסם מועד מכירת הכרטיסים למפגש המרתק.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully