וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ריאל מדריד רותחת על השיפוט: "זה פנדל גם על הירח"

אלברו ארבלואה: "נראה שהם משתמשים ב-VAR רק כשזה מתאים להם". הוסיף: "אקבל שאיבדנו את האליפות רק ביום שזה באמת יקרה"

תיקתקנו, 10.4/ספורט1

מאמן ריאל מדריד, אלברו ארבלואה, סירב להרים ידיים במאבק על אליפות הליגה הספרדית לאחר תיקו 1:1 מול ג'ירונה ביום שישי בסנטיאגו ברנבאו, במסגרת המחזור ה-31. התוצאה השאירה את הבלאנקוס עם 70 נקודות במקום השני, שש נקודות מאחורי המוליכה ברצלונה, שלה גם משחק חסר.

"אני אקבל שאיבדנו את האליפות רק ביום שזה באמת יקרה. עד אז, אנחנו ממשיכים להילחם", אמר המאמן אחרי משחק שלישי ברציפות ללא ניצחון: "אנחנו צריכים לעלות כל יום ולייצג את הסמל של המועדון עם ההופעה הכי טובה שיש".

על ההחמצות מול ג'ירונה אמר: "יצרנו הרבה מצבים, אבל ניצלנו רק חלק קטן מהם. ההרכב שלנו היה מספיק טוב כדי לנצח".

לא בשיאו. ויניסיוס/GettyImages, Quality Sport Images

ארבלואה מתח ביקורת חריפה על כך שלא נשרק פנדל לקיליאן אמבפה, ואמר: "זה פנדל כאן וגם על הירח. אני לא מבין מתי VAR מתערב; נראה שהם משתמשים בו רק כשזה מתאים להם. המשחק היום רק מחזק את התחושה שלי שנפגענו שוב ושוב מהשיפוט העונה".

למרות התיקו, המאמן ניסה להרגיע לגבי התקופה הפחות טובה של ויניסיוס וקיליאן אמבפה: |אני לא מודאג משניים מחמשת השחקנים הטובים בעולם. הבעיה היא לא אישית, אלא המשחק הקבוצתי שלנו מול הגנות צפופות. אנחנו צריכים להשתפר כקבוצה כדי לשבור את זה, והמשחק ביום רביעי מול באיירן מינכן הוא הזדמנות לתקן".

עוד הוסיף על הגומלין בגרמניה, אחרי ההפסד 2:1 במדריד: "יש כאלה שחושבים שקאמבק הוא בלתי אפשרי, אבל אנחנו נוסעים עם 25 שחקנים שמאמינים לגמרי שאנחנו יכולים לעבור שלב. אולי הם פייבוריטים, אבל הם יפגשו את היוקרה וההיסטוריה של החולצה הזו, ואנחנו נילחם כמו שמצופה מריאל מדריד".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully