וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הפיץ תמונות AI פורנוגרפיות של המגישה המפורסמת. זה העונש שקיבל

חקירה מקיפה גילתה כי גבר בשנות ה-60 לחייו שלח את התמונות המפוברקות למכריה של קארין פריק ולדמויות מעולם הספורט, בצירוף המסר כי היא "אדם נתעב"

תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 9.4/ספורט1

גבר בשנות ה-60 לחייו נשלח אתמול (חמישי) לשנת מאסר בשבדיה, לאחר שהורשע באיומים בלתי חוקיים ובהוצאת דיבה חמורה נגד מגישת הספורט קארין פריק.

כתב האישום הוגש בסוף 2025, לאחר חקירת משטרה מקיפה שהעלתה, בין היתר, כי החשוד שמר 26,589 קבצים על קארין פריק ועל קרוביה בכרטיס זיכרון. לאחר שאותו אדם הפך באמצעות בינה מלאכותית חלק מהחומר שבידיו לכדי תמונות פורנוגרפיות של פריק, הוא שלח אותן למעגל מכריה, וגם לדמויות מעולם הספורט, לכדורגלנים בכירים בשבדיה, לידוענים, לארגוני צדקה ולמלונות ספא - בצירוף המסר כי היא "אדם נתעב".

החקירה הראתה גם כי החשוד ניסה ליצור קשר עם פריק במשך מספר שנים, בין היתר באמצעות דוא"ל. פרט לעונש המאסר, עליו לשלם לפריק פיצויים בסך 110,000 קרונות (כ-36 אלף שקלים), סכום המהווה פיצוי על הפגיעה.

קארין פריק לצד זלאטן איברהימוביץ' ב-2015/GettyImages, Jean Catuffe

במשך 11 שנים עבדה פריק בת ה-46 כמגישה ב-HBO Max, שם שימשה כמגישה בארבע אולימפיאדות והובילה את שידורי הערוץ מהליגה השבדית בכדורגל. עם זאת, התפקידים האחרונים שלה היו עבור SVT. בפברואר הנחתה פריק את שידורי האולימפיאדה של SVT וכיום היא מנחת התוכנית "אלוף האלופים". היא גם מנחת התוכנית "P4 Extra" ברדיו השבדי.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully