וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סיי צ'טמן סיכם במכבי רעננה, דיילן קונץ עוזב בשל המצב

8.4.2026 / 21:22

הקבוצה מהשרון צירפה את הפורוורד (27, 2.02) ששיחק שנתיים בליגת הפיתוח. הגארד עוזב בשל המלחמה. רגלנד כבר מתאמן בישראל, פרימן, רדפורד ו-וורקמן יצטרפו בימים הקרובים

דאבל דריבל עונה 1 פרק 46/מערכת וואלה

מכבי רעננה סיכמה בסוף השבוע את תנאיו של הפורוורד האמריקאי סיי צ'טמן שינסה לעזור לקבוצה לשרוד בליגה. במקביל הודיעו בשרון על שחרורו של דיילן קונץ שהצטרף במהלך העונה והעדיף שלא לשוב לישראל לאור המצב הבטחוני.

צ'טמן (27, 2.02) ייצא לראשונה מגבולות ארצות הברית. הוא שיחק שנתיים באוניברסיטת מסצ'וסטס, שנתיים נוספות באילינוי סטייט, כולל עונה אחת טובה מאוד, ובעונת 2023/24 סיים את קריירת המכללות שלו בבאפלו עם 18.6 נקודות ו-6.3 ריבאונדים למשחק. את הקריירה המקצוענית שלו העביר בשנתיים בליגת הפיתוח, עונה באיווה והעונה בקליבלנד צ'ארג' במדיה רשם 8.7 נקודות ו-4.3 ריבאונדים למשחק.

עוזב לאור המצב בישראל. קונץ/ברני ארדוב

במקביל ג'ו רגלנד נחת בימים האחרונים בישראל וכבר מתאמן עם הסגל הישראלי, שיחסר עד לסיום העונה את אלכס לדר שקרע רצועות בכף הרגל. במקביל ינחתו בישראל בימים הקרובים הזרים לנארד פרימן וטייריס רדפורד והמתאזרח ווילי וורקמן, שיעמדו לרשותו של גוני יזרעאלי, המאמן החדש של רעננה מלפני פגרת המלחמה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully