הפועל העמק הודיעה הערב (ראשון) על החתמתו של הפורוורד הצעיר מקס ברוקס עד לסיום העונה. ברוקס יחזק את הסגל של שרון אברהמי, כשמלבדו הודיעה הקבוצה על שלושה שחקנים שיגיעו לארץ לחזרת הליגה - קיילר אדוארדס, קמרון הנרי וניק אונגנדה.
"מקס הוא שחקן מוכשר שעשה עונה טובה", סיפר אברהמי, "נוצרה עבורנו הזדמנות להביא אותו וגם בשבילו זו הזדמנות טובה להראות את עצמו ברמות הגבוהות יותר. אנחנו יודעים שהוא שחקן טוב ובן אדם טוב, והוא אמור להתאים לרוח של הקבוצה שבנינו".
ברוקס (22, 2.00) שיחק חמש עונות במדי אוניברסיטת יומאס לאוול הקטנה. בעונתו האחרונה רשם מספרים טובים מאוד של 15.9 נקודות ו-7.5 ריבאונדים בממוצע למשחק. הוא חתם בקיץ במדי להאטי מהליגה הפינית והיה אחד הזרים הטובים בליגה עם 18.3 נקודות, 7.9 ריבאונדים ו-2.3 אסיסטים למשחק.
החבורה של שרון אברהמי מדורגת חזק בצמרת הגבוהה של ליגת העל עם מאזן מצוין של 13 ניצחונות לעומת ארבעה הפסדים בלבד. היא נעצרה בחצי גמר גביע המדינה בהפסד דרמטי לבני הרצליה, ושואפת להמשיך את העונה המצוינת שלה כדי להבטיח כרטיס לאירופה לקראת העונה הבאה.
כזכור, ליגת העל צפויה לחזור ב-17 באפריל כשבשלב הזה כל עוד המלחמה ממשיכה, הליגה תשוחק בשני אולמות בלבד, האנרבוקס בחדרה, והאולם החדש בנתניה.
