וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

איטודיס: "ידענו שפנאתינייקוס תתעייף, וחזרנו בגדול"

2.4.2026 / 22:11

מאמן הפועל תל אביב על הניצחון הקריטי, בו קבוצתו השלימה מהפך במאני טיים: "אחרי ההופעות ההגנתיות הרעות, ניצחנו קבוצה מדהימה"

דאבל דריבל עונה 1 פרק 46/מערכת וואלה

הפועל תל אביב הובילה את היורוליג במשך זמן רב בעונתה הראשונה במפעל, אבל הערב (חמישי) הייתה שניות מהפסד דרמטי לפנאתינייקוס, שיוציא אותה מהשישייה הראשונה בטבלה. למזלם הגדול של דימיטריס איטודיס והאדומים, יכולת נפלאה של כריס ג'ונס, אנטוניו בלייקני ואלייז'ה בריאנט ברבע האחרון הובילה למהפך קריטי ולניצחון 88:92 בסופיה.

לאחר המשחק אמר איטודיס: "מגיע לשחקנים את כל הברכות, שיחקנו נגד קבוצה מדהימה. אחרי שלושה רבעים היינו בפיגור 12, ובסוף הרבע הורדנו ל-9 - ידענו שהם נהיים עייפים, היה חסר להם את גראנט שהוא מאוד משמעותי, סלוקאס התעייף. רצינו שנאן ימסור יותר, כי הוא סקורר מדהים. אחרי ההופעות ההגנתיות הרעות נגד מדריד ובאסקוניה רצינו לחזור, וחזרנו בגדול".

בלייקני וג'ונס. הובילו למהפך ולניצחון הגדול/GettyImages, Borja B. Hojas

עוד אמר איטודיס על המהפך במאני טיים: "שיתוף הפעולה בין כריס ג'ונס לאודיאסי ברבע האחרון היה בגלל שפאו לא יכלו לעזור בהגנה. אודיאסי היה חסר לנו מאוד, הוא שחקן שצריך ללמוד ממנו. הוא ידע לאן הוא בא, והמשיך לעבוד. ברכות לכולם, גם למי שלא נרשם, כולם התאמנו ברמה גבוהה מאוד".

מן העבר השני, ארגין עתמאן הטורקי אמר אחרי ההפסד הכואב שהוציא את פאו מהשישייה הראשונה: "פספסנו את ההזדמנות לנצח בקלות. במשך 35 דקות שלטנו במשחק. היה לנו חוסר מזל בהתקפה האחרונה של הרבע השלישי - שרקו לעבירת תוקף ותוך 3 שניות הם קלעו שלשה בלתי נתפסת. לאורך כל המשחק החטאנו 23 שלשות, 15 מהן פנויות, יותר מפנויות. הקלעים שלנו שחקנים מצוינים, אבל איבדנו אותם. זו אכזבה גדולה, נראה מה יקרה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully