אליצור נתניה הודיעה הערב (שבת) על החתמה מעניינת כשצירפה את מוריס קמפ עד לסיום העונה. השחקן הוותיק, שהצטיין בעבר בבני הרצליה ושיחק גם במכבי ראשון לציון, ינסה לעזור לקבוצה של אלי רבי לשרוד בליגת העל שצפויה לשוב לפעילות בעוד כשבועיים.
"למוריס קמפ ניסיון עם הכדורסל שלנו, ובשיחה שלי איתו הגדיר את ישראל כבית השני שלו", אמר אלי רבי בהודעה לעיתונות של נתניה, "שחקן שיכול לשמור ולהתקיף במספר עמדות ולחלוטין יכול לסייע לקבוצה בהמשך המאבקים בליגה".
קמפ (35, 2.03) הוא בוגר מכללת מזרח קרוליינה משנת 2013. את הקריירה שלו העביר בליגות שונות באירופה - הונגריה, יוון, אסטוניה בשתי קדנציות שונות, ספרד ואף שיחק והצטיין בארגנטינה. אחרי שנה בפורטו ריקו הגיע למכבי ראשון לציון בשנת 2021, שיחק שבעה משחקים עם הקבוצה, היה מצוין אבל בקבוצה לא מימשו את האופציה שלהם עליו עד לסיום העונה.
קמפ המשיך לבני הרצליה עוד באותה עונה, רשם 11.4 נקודות ו-5.1 ריבאונדים למשחק, וזכה עם הקבוצה בגביע המדינה והגיע לגמר סל. בעונה שלאחר מכן היה נהדר עם 20 נקודות ו-8.2 ריבאונדים למשחק. ההצלחה שלו סידרה לו כסף גדול בליגה הסינית בה שיחק במשך עונה וחצי, ואשתקד סיים את העונה בפיסטויה מהליגה האיטלקית הראשונה.
נתניה, שמדורגת נכון לעכשיו מתחת לקו האדום, איבדה במהלך המלחמה את שאק ביוקנן שבחר לא לחזור לישראל.
