ימים סוערים עברו על צ'ארון שרי בעקבות פרשת הדרכונים בהולנד, אבל מבחינת אקס מכבי חיפה הסיפור הזה הסתיים, לפחות בינתיים, בטעם טוב.
ניימכן הודיעה היום (חמישי) כי בעיית הדרכון של הקשר הוותיק נפתרה לעת עתה, והוא יוכל לחזור לפעילות באופן מיידי. המשמעות היא ששרי יעמוד לרשות קבוצתו כבר במשחק החוץ הקרוב מול אקסלסיור, בעוד עשרה ימים במפגש הביתי עם פיינורד, וגם בגמר הגביע בעוד כשבועיים וחצי.
שרי בן ה-37, ששיחק לאחרונה במדי נבחרת סורינאם במהלך פגרת הנבחרות, היה שרוי בימים האחרונים באי ודאות סביב מעמדו. לפי הדיווח בהולנד, הביקור שערך היום במשרדי ההגירה וסייע להסדיר את המסמכים הנדרשים ואפשר את חזרתו המיידית.
עבור ניימכן, שמדורגת במקום השלישי בליגה, מדובר בבשורה משמעותית במיוחד לקראת הישורת האחרונה של העונה, כשהיא מקבלת בחזרה את אחד השחקנים המנוסים והמשפיעים ביותר שלה. לעומת זאת, מי שעדיין לא קיבל אישור דומה הוא חברו לקבוצה וירג'יל מיסידיאן, שעניינו טרם הוסדר.
