וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מכבי תל אביב יודעת: זה האיש שיכריע את המשחק נגד אנאדולו

2.4.2026 / 9:10

חמישה משחקים לסיום העונה, כשהם במומנטום נהדר, יארחו הצהובים את הטורקים שבתחתית טבלת המפעל (22:00) ומגיעים ללא שורה של פצועים. ריימן: "כל משחק הוא חשוב, הולכים על הניצחון הזה"

דאבל דריבל עונה 1 פרק 46/מערכת וואלה

שבועיים וחצי לסיום העונה הסדירה ביורוליג, תעלה הערב (חמישי, 22:00) מכבי תל אביב אל הפרקט בפיוניר למשחק ביתי נגד אנאדולו אפס במסגרת המחזור ה-35. הצהובים מגיעים למשחק מהמקום ה-11, הגבוה ביותר שלהם מאז פתיחת העונה, עם מאזן חיובי של 17 ניצחונות לעומת 16 הפסדים, גם כן לראשונה העונה, בעוד היריבה מדורגת רק במקום ה-19 עם 10 ניצחונות ו-24 הפסדים.

בימים האחרונים במכבי מדברים על מה צריך לעשות מקצועית נגד הטורקים, אבל באוויר קיימת האווירה הכללית והחלום על הפלייאין. במכבי יודעים - אם הם תלויים בעצמם ואם ינצחו את כל המשחקים ייכנסו בוודאות לעשירייה הראשונה במפעל. גם הפסד אחד בחמישה משחקים צפוי להספיק, אבל הצהובים רוצים להמשיך את המומנטום ולעבור את אנדולו הלא מרשימה כדי לא להסתבך לקראת השבוע הכפול בחוץ בשבוע הבא.

בכל הנוגע להכנות המקצועיות מכבי חסרה שלושה שחקנים - טי ג'יי ליף שגמר את העונה, גור לביא שעבר ניתוח לתיקון קרע במיניסקוס וייעדר כחודשיים ואיפה לונדברג שצפוי לחזור בקרוב. בקבוצה גילו אמש כי מלבד יורגוס פפיאניס ושיין לארקין שכבר תקופה ארוכה בחוץ אצל הטורקים, הצטרפו לרשימת השחקנים שלא ישחקו גם אקס מכבי סייבן לי והצרפתי אייזיאה קורנייה. "צריכים לעצור את ג'ורדן לויד", אמרו בקבוצה, "בסיבוב הראשון הוא עשה לנו נזק גדול, חייבים להאט אותו".

הצהובים ערכו אמש את ארוחת ליל הסדר המסורתית בנוכחות כל השחקנים, אנשי הצוות והמנהלה שנמצאים בבלגרד ובני משפחותיהם שעמם.

אופטימי. וויל ריימן/אתר רשמי, ג'ורג'ה קוסטיץ', מכבי תל אביב

כאמור, בקבוצה אופטימיים, אבל דרוכים מאוד. "אנחנו פשוט מנסים לחזור למה שעשינו עד עכשיו", אמר וויל ריימן לקראת המשחק, "היה לנו רצף טוב מאוד בשמונת המשחקים האחרונים וחצי שני חזק של העונה, אז אנחנו מרוכזים בלבנות על המומנטום הזה - לשחק ביחד, לשחק חזק. אנחנו צריכים את הניצחון הזה, ואנחנו הולכים להילחם עליו. אנחנו מרגישים טוב מאוד. אנחנו לוקחים את זה משחק אחרי משחק. כולנו יודעים כמה כל משחק הוא חשוב, וכל עוד נוכל להמשיך בקו של 0:1 - ניצחון אחד בכל פעם, ללא הפסדים - אני חושב שיש לנו סיכוי מצוין".

ג'ימי קלארק הוסיף: "אני חושב שהם קבוצה טובה מאוד. בשלב הזה, המיקום בטבלה לא באמת משנה - במיוחד ביורוליג. עבורנו, זה עניין של להגיע עם הגישה הנכונה, לקחת את המשחק ברצינות, לשחק ביחד ולשחק בדרך הנכונה. אם נעשה את זה, אני מאמין שנשיג את התוצאה שאנחנו מחפשים".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully