שוערה הפולני של מ.ס. אשדוד קרול ניימצ'יצקי נחת היום (שלישי) לפני הצהריים בישראל ויקיים מאוחר יותר אימון ראשון במדי הקבוצה מאז שהחלה המלחמה.
בקבוצה החליטו אתמול לדחות את אימון הבוקר לשעות אחר הצהריים על מנת שניימצ'יצקי יוכל להיות לראשונה עם השחקנים ולהתאמן איתם לקראת חזרת ליגת העל והמשחק שמצפה לאשדוד מול מכבי נתניה.
ניימצ'יצקי כזכור הוא הזר היחיד של הקבוצה שעזב את הארץ - ברשות המועדון. יתר הזרים נשארו בישראל, תחילה במחנה באילת ובשבועת האחרונים באימונים באשדוד - וכעת גם הוא יצטרף ליתר חבריו.
אגב, במתכונת מצומצמת בעקבות המלחמה, אנשי ההנהלה, הצוות והשחקנים ערכו אתמול הרמת כוסית לרגל החג. ג'קי בן זקן הודה לשחקני הקבוצה הזרים: "לפני שנאחל לכולם חג שמח, אני רוצה להודות לשחקנים הזרים שלנו. להיות במדינה זרה בתקופת מלחמה זו לא סיטואציה פשוטה וזה לא מובן מאליו. המועדון תמיד יזכור לכם את זה ויעמוד לצידכם בכל קושי או אתגר".
בנוסף, באשדוד קיבלו הערב הודעה רשמית על כך שאצטדיון הי"א מאושר לאירוח משחקים בשעת מלחמה, לאחר הששני המרחבים המוגנים המוסדיים והנייידים הגיעו. זה מה שדרוש היה לקבוצה על מנת לקבל את אישור פיקוד העורף כדי לקיים משחקים באצטדיון, ואכן בחלוף מספר שעות פיקוד העורף אישר רשמית את האצטדיון באשדוד לקיום משחקים בליגת העל בעת הזאת - כך שנותר רק אצטדיון אחד בליגת העל ללא אישור - דוחא שבסכנין.
