וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

היממה המתוחה בהפועל באר שבע והשאיפה לימים הקרובים

30.3.2026 / 7:36

נפילת שבריי היירוט והנזק שנגרם למתחם האימונים יצר בהלה בקרב הזרים. במועדון מודעים לימים המאתגרים שלפניהם: "זקוקים לרגיעה"

תיקתקנו, 29.3/ספורט1

עבודה מאומצת נעשתה אמש (ראשון) בהפועל באר שבע מול השחקנים הזרים של הקבוצה כדי להרגיע ולטפל במצב אחרי ההד התקשורתי העצום, בשל נפילה של שברי יירוט בשטחים הפתוחים הצמודים לבית האדום, מגרש האימונים של הקבוצה.

תחילה רצה בכלל שמועה כי אצטדיון טרנר נפגע והיה צריך לעשות סבב שיחות בין כולם כדי להסביר שמדובר בפייק ניוז. במתקן האימונים היה נזק קל בגלל הדף. יחד עם זה, איש לא משלה את עצמו שזה היה אירוע קל. במועדון יודעים שמדובר בימים מאוד מאתגרים אחרי ששלשום חזרו הזרים.

"נקווה לימים יותר רגועים כי מה שקרה ב-24 השעות האחרונות בבאר שבע ובדרום בכלל, היה קיצוני וחריג", אמר אמש גורם בהפועל באר שבע. "החזרנו את הזרים במאמץ גדול ומייד הם חוו את האזעקות באינטנסיביות עצומה. צריך שתהיה קצת רגיעה ויותר מרווח בין אזעקה לאזעקה כפי שהיה בשבוע שעבר".

בתקווה לימים שקטים יותר. זלאטנוביץ'/קובי אליהו

היום תמשיך הקבוצה להתאמן בבית האדום לקראת החזרה לשחק בשבת מול הפועל פתח תקווה. להפועל באר שבע גם משחק בחמישי הבא מול בני יהודה בחצי גמר גביע המדינה ושלושה ימים לאחר מכן יחכה לה המשחק מול מכבי תל אביב בבלומפילד.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully