וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הישראלי שפרץ בגרמניה מצהיר: "המטרה לעלות ליגה"

29.3.2026 / 13:38

גיא ארטמן סיים עונה סדירה מוצלחת בקבוצת הבת של אלבה ברלין, ואחרי שרשם חמש הופעות בקבוצה הבכירה, הוא לא מפחד לסמן מטרות לקראת הפלייאוף

תיקתקנו, 29.3/ספורט1

אחד הישראלים המפתיעים בכדורסל האירופי השנה הוא ללא ספק גיא ארטמן. הישראלי ששיחק בעיקר בליגה הלאומית, וגם שם לא קיבל הרבה הזדמנויות, הגיע העונה עד לקבוצה הבוגרת של אלבה ברלין והיה שותף במירוץ שלה עד לגמר הגביע הגרמני.

אמש (שבת) סיימו ארטמן וקבוצת הבת של אלבה ברלין את העונה הסדירה עם ניצחון 81:99 על סטאהנזדוף בדרבי של ברלין. ארטמן היה טוב עם 15 נקודות, 4 אסיסטים, 4 ריבאונדים ו-2 חטיפות ב-22 דקות בסך הכל.

ארטמן. לא מפחד לסמן מטרות לקראת הפלייאוף/אתר רשמי, אלבה ברלין

את העונה הסדירה לוק ברנאו סיימה במקום השני בליגה השלישית. במאזן 6:20 וארטמן רשם במהלכה ממוצעים של 14.3 נקודות, 5 אסיסטים, 3.5 ריבאונדים ו-1.9 חטיפות, 37 אחוזים מעבר לקשת השלוש, 59 אחוזים לשתיים ו-82 מהקו. כאמור, בנוסף שיחק 5 משחקים עם אלבה ברלין, שניים בפיינל-פור של הגביע ועוד שלושה בבונדסליגה.

בעוד כשבועיים יפתח הפלייאוף ולוק ברנאו תפגוש את דרזדן שסיימה במקום השביעי בבית הדרומי במאזן 12:12 לסדרת הטוב משלושה משחקים. "המטרה היא לאסוף 6 ניצחונות ולעלות ליגה", אמר ארטמן והוסיף, "נגיע מוכנים לכל משחק ומשחק כדי לעמוד במטרה שהצבנו לעצמנו והיא לעלות ליגה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully