למכבי תל אביב אמורים להיות מחרתיים שלושה נציגים בנבחרת הצעירה של גיא לוזון, במשחק החשוב מול בוסניה במסגרת מוקדמות אליפות אירופה עד גיל 21. מדובר בשוער אופק מליקה ובשחקני השדה נועם בן הרוש וסייד אבו פרחי.
עם זאת, לאלופה יש שחקן נוסף ששייך בנבחרת, וגם הוא מועמד לפתוח בהרכב, במיוחד על רקע פציעתו של ירין לוי. מדובר בקשר בר לין, שחקנה של קריוובס האוקראינית. לין עושה עונה טובה באוקראינה ומציג התקדמות משמעותית, ובמכבי תל אביב, שכמובן עוקבת אחריו, בהחלט שקלו להחזירו לקראת העונה הבאה, בוודאי לאור המלחמה.
אלא שבאחרונה העבירו האוקראינים מסר שלפיו הם מתכוונים לממש את אופציית הרכישה בחוזה ההשאלה של לין ולצרף אותו תמורת 250 אלף יורו, שהם דמי הרכישה שנקבעו בין המועדונים.
לין כבש העונה שלושה שערים ובישל ארבעה. הוא משחק בקריוובס כקיצוני, אף שבנבחרת ישראל הצעירה וגם כששיחק בעבר בליגת העל כמושאל בהפועל חיפה, תופקד כקשר אמצע.
