וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אמבפה עונה: "אנשים אומרים דברים בלי לדעת את העובדות"

החלוץ שהתייצב בנבחרת צרפת, אחרי סערת הבדיקה בריאל מדריד: "הברך שלי בסדר, המצב הולך ומשתפר. אנשים סתם מדברים"

תיקתקנו, 23.3/ספורט1

אחרי הסערה הבוקר, במסגרתה נטען שריאל מדריד בדקה את קיליאן אמבפה בברך הלא נכונה, החלוץ הצרפתי הכחיש דיווחים לגבי חומרת הפציעה שהגבילה אותו לאחרונה.

"הברך שלי בסדר, היא משתפרת", אמר היום באירוע של נבחרת צרפת, "המצב הולך ומשתפר, ואני יודע שהיו הרבה ספקולציות סביב זה ונאמרו גם דברים לא נכונים. ככה נראים החיים של ספורטאי צמרת - אנחנו רגילים שאנשים אומרים דברים בלי לבדוק או בלי שיש להם בסיס עובדתי".

אמבפה, בן 27, עלה מהספסל בשני המשחקים האחרונים של ריאל מדריד: הניצחון 2:3 על אתלטיקו מדריד ביום ראשון במסגרת הליגה הספרדית, והניצחון 1:2 על מנצ'סטר סיטי ב-17 במרץ במשחק הגומלין של שמינית גמר ליגת האלופות.

ההופעה האחרונה שלו לפני כן, והאחרונה שבה פתח בהרכב, הייתה ב-21 בפברואר. ב-24 משחקי ליגה העונה, אמבפה כבש 23 שערים ובישל 4.

שחקן נבחרת צרפת, קיליאן אמבפה/רויטרס

אמבפה נכלל בסגל נבחרת צרפת למשחקי הידידות הקרובים בארצות הברית נגד ברזיל (26 במרץ) וקולומביה (29 במרץ).

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully