הפועל תל אביב פוגשת בשעה זו בספרד את ריאל מדריד, למשחק חוץ מסקרן וטעון במסגרת היורוליג. האדומים, שנמצאים בתקופה נהדרת ועלו למקום השלישי בטבלה עם מאזן 11:20, יודעים שניצחון נוסף יקרב אותם מאוד להבטחת מקום בין שש הראשונות ולהישארות עונה נוספת במפעל.
מנגד ניצבת ריאל מדריד, שמדורגת מיד מתחת להפועל עם מאזן 12:20 ומחזיקה במאזן ביתי מרשים במיוחד, אחרי שהפסידה רק פעם אחת העונה ביורוליג במוביסטאר ארנה. גם הערב היא משחקת בדלתיים סגורות, בעקבות ההחלטה המקומית לקיים משחקים מול קבוצות ישראליות ללא קהל בשל הסיכון הביטחוני. טאי אודיאסי הפצוע לא יצא עם הפועל למסע בספרד, ולא צפוי לשוב גם למפגש עם באסקוניה ביום שישי כחלק מהשבוע הכפול ביורוליג.
רבע 1
ריאל מדריד פתחה טוב יותר ועלתה ליתרון 0:5 ובהמשך ל-4:10, כשקמפאסו מייצר את מירב הנזק לאדומים באותן דקות. אוטורו ביצע שתי עבירות מוקדמות, קמפאסו הגיע ל-10 נקודות אישיות עוד לפני שחלפו 3 דקות וריאל המשיכה להוביל. בריאנט נכנס לפעולה עם 4 נקודות רצופות והפועל הורידה ל-15:14. ריאל עלתה ל-16:21, בריאנט המשיך לקלוע בצד השני, מאלדון קלע מהקו ובסיום הרבע 19:24 לספרדים.
רבע 2
הרבע השני נפתח עם קצת רפיון הגנתי בשני הצדדים וריאל ניצלה זאת כדי לייצר נקודות בהתקפות קצרות ולעלות ל-25:32. האדומים התעוררו לפני שהבלאנקוס בורחים ליתרון דו ספרתי, אבל ריאל בכל זאת עלתה ל-28:36. פסק זמן לא עזר להפועל ושלשה של יוי העלתה את ריאל לפלוס 11. ג'ונס נכנס לפעולה עם נקודות חשובות, אבל הפועל לא הצליחה להקטין משמעותית. בסיום המחצית 35:45 לריאל מדריד.
רבע 3
ריאל לחצה על הגז ועם שלשות של הזוניה וקמפאסו טסה ל-38:54 מבטיח. מיציץ' צימק מחוץ לקשת, אבל המומנטום היה בגב של הלבנים והזוניה שוב המטיר שלשה שקבעה 41:57. הפער כבר הגיע ל-18, לפני שמיציץ' ובריאנט הורידו אותו, גם בעזרת פעולות טובות של ג'ונס: 63:50 כשעל השעון קצת פחות מ-4 דקות. הבלאנקוס לא התרשמו מניסיונות החזרה של האורחת וסגרו רבע שלישי ביתרון 60:71.
רבע 4
ריאל פתחה עם הרבע האחרון עם 7 נקודות רצופות, עלתה ל-60:78 וחיסלה את המשחק. האדומים החטיאו, איבדו כדורים בפזיזות וריאל התחילה לחגוג כשעלתה ל-62:82.
