דינמו בוקרשט ניסתה לצרף במהלך חלון ההעברות האחרון את ליסב עיסאת, הבלם בן ה-20 של מכבי חיפה, אך המהלך לא יצא לפועל. הערב (שני), עם הגעתו לאימוני הנבחרת הצעירה של רומניה, חשף השחקן כי כלל לא היה מעוניין לבצע את המעבר מהכרמל לליגה הרומנית.
"המטרה שלי היא קצת שונה מזו של לשחק בליגה הרומנית", אמר עיסאת. "אני משחק במועדון גדול בישראל, שבו המטרה היא להעפיל למפעלים האירופיים. היעד שלי הוא להגיע לאחת מחמש הליגות הבכירות באירופה, ואני בטוח שאצליח לעשות זאת".
למרות הדיווחים כי הסכים לעסקה בזמנו, עיסאת הבהיר כי לא ראה במעבר לדינמו את הצעד הנכון עבורו בשלב זה של הקריירה - ושהעסקה לא נפלה רק בשל העובדה שמכבי חיפה דרשה עבורו 1.5 מיליון יורו. עם זאת, התייחס לקשר עם ניקיטה סטוינוב, שכבר משחק בדינמו: "שתיתי קפה עם ניקיטה לפני יומיים. הוא סיפר לי כמה הוא מאושר שם. גם הם רוצים להעפיל למפעלים האירופיים. ניקיטה הוא חבר טוב מאוד שלי ואני מאחל לו הרבה הצלחה. אני מקווה שהוא יעשה עבודה טובה שם".
עיסאת, שמוערך בכ-600 אלף יורו, נכלל לאחרונה בסגל נבחרת רומניה עד גיל 21, לאחר שלא זומן לנבחרת הבוגרת לקראת משחקי הפלייאוף. הנבחרת הצעירה צפויה לפגוש את קוסובו וסן מרינו במסגרת מוקדמות יורו 2027.
