וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בדקה ה-92: הפועל תל אביב גברה 2:3 על כפר סבא

19.3.2026 / 12:28

מוסקוביץ' הצעיר העניק לאדומים ניצחון, גם טוריאל ובוסקילה כבשו. סזאר וארזי השוו זמנית ליריבה מהלאומית. המשחק נקטע בשל אזעקה

מתגעגעים? צפו בשערים הגדולים של העונה בליגת העל/ספורט1

בהפועל תל אביב שוקלים לקיים בשבוע הבא מחנה אימון לכל קבוצה בקפריסין, כדי לעשות שבוע אימונים משותף שיכלול גם את הזרים שנמצאים באיה נאפה שבקפריסין ומתאמנים שם וגם את הישראלים שמתאמנים עם אליניב ברדה כאן בישראל.

היום (חמישי) קיימה הקבוצה משחק אימון נגד הפועל כפר סבא באצטדיון בבת ים. בזמן הפסקת המחצית במצב של 1:1, נשמעה אזעקה עקב ירי טילים מאיראן לכיוון איזור המרכז וכל השחקנים ואנשי הצוות המקצועי התפנו למרחב מוגן.

סתיו טוריאל, שזומן היום לסגל הנבחרת הבוגרת, העלה את האדומים ליתרון בדקה ה-11, כאשר חוליו סזאר איזן בדקה ה-42 את התוצאה לזכות כפר סבא. מור בוסקילה החזיר את היתרון להפועל בפנדל (83), אך עמית ארזי (89) השווה לקבוצה מהשרון.

כשהיה נדמה שהמשחק נגמר ללא הכרעה, הגיע אלון מוסקוביץ' מקבוצת הנוער והכריע בדקה ה-92 כשקבע 2:3 להפועל תל אביב.

שחקן הפועל תל אביב, סתיו טוריאל/לילך וייס רוזנברג

בהפועל תל אביב חסרו שחקני הנבחרת הצעירה, עמית למקין, רועי אלקוקין ודניאל דאפה. יואב קורן, שחקנה של כפר סבא, זומן גם הוא לצעירה ונעדר מהמשחק.

הרכב הפועל תל אביב: אסף צור, שחר פיהן, טל ארצ'ל, פרנן מאיימבו, זיו מורגן, יזן נסאר, אל ים קנצפולסקי, עמרי אלטמן, דורון ליידנר, סתיו טוריאל, עומרי לוי

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully