וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"דניאל פרץ היה מציל גם את הטיטניק": אוהדי סאות'המפטון לא נרגעים

עודכן לאחרונה: 19.3.2026 / 0:52

שוער נבחרת ישראל סיפק עוד הופעה נהדרת בין הקורות: "הדבר הכי טוב שקרה לנו העונה, תשלמו לבאיירן עכשיו". וגם: המספרים והציונים

תקציר: סאות'המפטון - נוריץ' 0:1/ספורט1

דניאל פרץ וסאות'המפטון מסרבים לעצור. שוער נבחרת ישראל סיפק הערב (רביעי) עוד הופעה גדולה בין הקורות, הוליך את הקדושים ל-0:1 חשוב על נוריץ' וכעת הם במקום השישי בטבלת הצ'מפיונשיפ, לאחר שחלפו על פני רקסהאם בדרך למקום המוביל לפלייאוף ההעפלה לפרמיירליג.

נוריץ', שהגיעה למשחק עם ארבעה ניצחונות רצופים, היתה יותר מסוכנת הערב ובעטה שבע פעמים למסגרת - אך פרץ עצר פעם אחר פעם, והוכתר למצטיין של FlashScore עם ציון נפלא של 9.1 (לשם השוואה, הבא אחריו קיבל 7.7). באתר הסטטיסטיקה SofaScore הוכתר גם כן למצטיין עם 8.7.

אוהדי סאות'המפטון לא ידעו את נפשם מרוב אושר ברשתות החברתיות. "דניאל פרץ תעשה לי ילד", כתב אחד מהם, ואחר הוסיף: "הוא יכול היה להציל את הטיטניק". תגובות בולטות נוספות: "הוא שינה לגמרי את ההגנה שלנו", "הוא פשוט חיה", "הוא כנראה הדבר הכי טוב שקרה לנו העונה", "מתנה משמים", ו"תנו לבאיירן מינכן את הכסף - עכשיו".

הישראלי וחבריו סופרים לא פחות מ-13 משחקים רצופים ללא הפסד בכל המסגרות, ובקצב הזה הם עשויים להקשות אפילו על ארסנל הגדולה בגביע האנגלי, במשחק מרתק שייערך ב-4 באפריל.

נזכיר: פרץ חתם בסאות'המפטון ב-8 בינואר, כשקבוצתו דורגה במקום ה-15 בטבלה בלבד, קרובה יותר למקום ה-20 (5 נקודות) מאשר למקום השישי (8 נקודות). כעת, הרבה בזכותו, היא הקבוצה החמה ביותר בצ'מפיונשיפ, והוא סופר כבר משחק ליגה חמישי בלי ספיגה (מתוך 12).

המשחקים שנותרו לסאות'המפטון העונה

  • אוקספורד יונייטד (בית)
  • רקסהאם (חוץ)
  • דרבי (בית)
  • סוונסי (חוץ)
  • בריסטול סיטי (חוץ)
  • בלקבורן (חוץ)
  • איפסוויץ' (בית)
  • פרסטון (חוץ)

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully