וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"אחד המשחקים הקשים של העונה": הפועל ת"א דרוכה לקראת פריז

עודכן לאחרונה: 17.3.2026 / 9:37

למרות הפער, האדומים יודעים שהצרפתים שניצחו את פאו, ברצלונה וריאל הם קבוצה שחייבים לקחת ברצינות: "מודעים לחשיבות המשחק"

תיקתקנו, 16.3/ספורט1

הפועל תל אביב תארח היום (שלישי, 17:00) בסופיה את פריז בסקטבול במשחק דחוי ממסגרת המחזור ה-21 ביורוליג. המשחק נדחה פעמיים - בפעם הראשונה לאחר שהצרפתים לא מצאו טיסה ישירה לארץ אחרי משחק בטורקיה בשבוע כפול, ובפעם השנייה בשל פרוץ המלחמה עם איראן.

הפועל תופיע למשחק עם סגל חסר לעומת זה שניצח את ברצלונה ביום שישי האחרון. קיילר אדוארדס וליוואי רנדולף לא היו בסגל בזמן המשחק המקורי בין הקבוצות, ולכן לא יכולים להתלבש במשחק מחר. כמו כן ג'ונתן מוטלי לא התאמן בימים האחרונים בשל הפציעה בקרסול, נמצא בספק גדול, ובמועדון יקוו להכשירו לקראת ההתמודדות.

בצוות המקצועי צפויים להעניק דקות לחלק מהשחקנים הישראלים כדי לא ליצור עומס לקראת המשך השבוע. להפועל מחכה ביום חמישי וירטוס בולוניה, ובמועדון יודעים שיש להם הזדמנות גדולה להשיג ניצחון כפול השבוע, ולתקוע יתד בשישייה הראשונה, ואולי אפילו להתחיל לחלום על יתרון ביתיות ברבע גמר הפלייאוף.

במועדון מודעים לחשיבות המשחק. איטודיס/ברני ארדוב

"אנחנו מודעים לחשיבות של המשחק ושל השבוע כולו", אמרו במועדון, "עם זאת, אנחנו לא מסתכלים על המשחק הבא, אלא רק על המשחק הזה. פריז היא קבוצה מצוינת, שרק נפילה מסוימת הוציאה אותה מאזור הפלייאין. גם היא ניצחה בברצלונה, אבל היא גם ניצחה את פאו בחוץ, ריאל מדריד בבית וכמעט גם את פנרבחצ'ה בבית. זה הולך להיות אחד המשחקים הקשים של העונה שלנו".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully