המחזור השישי של הליגה הברזילאית סיפק הלילה (ראשון) את אחד המפגשים המסקרנים ביותר של העונה, כאשר סנטוס אירחה את קורינתיאנס ל"קלאסיקו אלבינגרו" (הדרבי השחור-לבן). מעבר ליריבות ההיסטורית, כל העיניים היו נשואות למפגש בין שניים מהשמות הגדולים בעולם הכדורגל - ניימאר, שחזר לקבוצת נעוריו, וממפיס דפאי, הכוכב של קורינתיאנס.
המשחק נפתח בקצב גבוה ובשליטה של האורחים. בדקה ה-18, ממפיס דפאי הראה מדוע הוא נחשב לאחד השחקנים המסוכנים בליגה, כשקיבל כדור עומק, דהר לרחבה והכניע את השוער בבעיטה חדה כדי לקבוע 0:1 לקורינתיאנס. התגובה של סנטוס לא איחרה לבוא. שלוש דקות בלבד לאחר מכן (דקה 21), הלחץ של המארחת נשא פרי. ניימאר היה מעורב במהלך כששלח רגל ושינה מעט את כיוון הכדור, שהגיע לגביגול. החלוץ המוכשר השתלט מצוין, חלף על פני המגן וגלגל לרשת את השוויון, 1:1, תוצאה שנשמרה עד לסיום.
ערב פרסום סגל נבחרת ברזיל למשחקים הקרובים, ניימאר סיפק הופעה שקטה יחסית. למרות המעורבות בשער השוויון, מספר 10 של סנטוס התקשה לייצר מצבים מסוכנים לאורך רוב שלבי המשחק ורשם שתי בעיטות בלבד לעבר השער. ההזדמנות הגדולה ביותר שלו להכריע את המשחק הגיעה בדקה ה-81, כאשר נגיחה שלו ממרכז הרחבה חמקה סנטימטרים ליד הקורה הימנית. בדקה ה-95 קיבל ניימאר הזדמנות נוספת בכדור חופשי ממצב נוח, אך הבעיטה שלו הלכה אל מחוץ למסגרת, מה שהשאיר את הקהל הביתי מאוכזב מעט.
בסיום, חלוקת נקודות בדרבי שמשאירה את שתי הקבוצות במאבק בצמרת הטבלה, ובעיקר סיפקה תמונה בלתי נשכחת של ניימאר וממפיס מחליפים חולצות ומתחבקים על כר הדשא.
