וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

השתיק אותם עם שער ניצחון: בריבו ספג קריאות גזעניות בשיקגו

הישראלי כבש את שער הניצחון ב-1:2 של DC יונייטד בדקה ה-90+5, אך במוקד עמדה טענה שעלתה בשידור כי ספג קריאות גזעניות מהיציע

תקציר: אייאקס - ספרטה רוטרדם 0:4/ספורט1

תאי בריבו כבש הלילה (בין שבת לראשון) את שער הניצחון השני שלו העונה, עם פנדל בדקה ה-90+5 שסידר לדי.סי יונייטד ניצחון 1:2 על שיקגו פייר, אלא שבארצות הברית עסקו אחרי המשחק דווקא באירוע אחר הקשור לחלוץ הישראלי.

במהלך השידור הספרדי של משחק ה-MLS נטען כי חלק מהאוהדים ביציעים בשיקגו השמיעו קריאות גזעניות לעבר בריבו. בשידור לא פירטו מה נאמר, אך ניתן לשער כי ההערות נגעו בין היתר להיותו ישראלי, על רקע המלחמה המתמשכת בין ישראל לאיראן ולחמאס.

השופט שוחח עם בריבו ועם שני המאמנים בעקבות הדברים, אך המשחק נמשך כרגיל.

צפו בשער הניצחון של תאי בריבו בדקה ה-90+5

בסופו של דבר בריבו חגג שער ניצחון עמוק בתוספת הזמן/GettyImages, Geoff Stellfox

בליגת ה-MLS קיימת מדיניות רשמית נגד התנהגות מפלה וגזענית במהלך משחקים. לפי הפרוטוקול של הליגה, במקרים של אירועים כאלה ניתן לעצור את המשחק, להשעותו זמנית ואף להפסיקו לחלוטין אם ההתנהגות אינה נפסקת.

מבחינה מקצועית, בריבו המשיך בכושר הטוב שלו. זה היה שערו השלישי העונה והשני ברציפות. שיקגו עלתה ליתרון מפנדל בדקה ה-81 ונראתה בדרך לניצחון, אך מאטי פלטולה איזן בדקה ה-84. עמוק בתוך תוספת הזמן פסק השופט על פנדל נוסף לזכות די.סי יונייטד בעקבות עבירה ברחבה, ובריבו דייק מהנקודה הלבנה והשלים את המהפך.

  • עוד באותו נושא:
  • תאי בריבו

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully