וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בדרך חזרה לבריטניה: רובי קין המועמד המוביל לאימון סלטיק

מאמן מכבי תל אביב לשעבר, שמדריך כיום את פרנצווארוש ההונגרית, עשוי לפי "גרדיאן" לחזור בקיץ למועדון שבו שיחק תקופה קצרה, אך גם מועדונים באנגליה צפויים לפנות אליו

תיקתקנו, 12.3/ספורט1

רובי קין עומד על הקווים ממש בשעה זו, כשפרנצווארוש מארחת את בראגה בשמינית גמר הליגה האירופית, אבל ייתכן ששלושת החודשים הקרובים יהיו האחרונים שלו בבודפשט. הערב (חמישי) דווח ב"גרדיאן" כי מאמן מכבי תל אביב לשעבר הוא המועמד המוביל להתמנות למאמנה הבא של סלטיק.

לפי הדיווח, במועדון הסקוטי כבר החלו בהיערכות לשינויים משמעותיים במערך המקצועי לקראת סיום העונה, כאשר כהונתו הזמנית של מרטין אוניל תסתיים בקיץ. בסלטיק מעריכים כי האירי עשוי להיות פתוח למעבר לגלזגו, אך ייתכן שיתמודד עם תחרות מצד מועדונים בריטיים נוספים המעוניינים בשירותיו. בעבר אף הוזכר כמועמד לשוב לטוטנהאם, אחד המועדונים בהם שיחק בקריירה שלו.

בדרך חזרה לבריטניה. קין/דני מרון

קין עצמו לבש את מדי סלטיק לתקופה קצרה ב-2010. כמאמן, זכה באליפות בעונתו המלאה היחידה בישראל עם מכבי תל אביב, ובעונה שעברה הוביל את פרנצווארוש לזכייה באליפות הונגריה. הקבוצה נאבקת גם העונה בצמרת המקומית וכאמור עדיין משחקת בליגה האירופית, אחרי שבשלב הליגה הפסידה לראשונה רק במחזור השמיני והאחרון.

מרטין אוניל בן ה-74, שחזר למועדון כמאמן זמני, עשוי עדיין להוביל את סלטיק לדאבל מקומי, אך מלכתחילה היה ברור כי מדובר בפתרון זמני לטווח קצר. כזכור, סלטיק פתחה את העונה תחת ברנדן רוג'רס, שהתפטר כבר בחודש אוקטובר בעקבות פתיחת עונה רעה.

  • עוד באותו נושא:
  • רובי קין

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully