וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רשמית: נדחו משחקי חצי גמר גביע המדינה שתוכננו לשבוע הבא

10.3.2026 / 10:09

ההתאחדות לכדורגל הודיעה כי משחקי חצי גמר גביע המדינה בין הפועל באר שבע לבני יהודה ובין מכבי תל אביב למכבי חיפה, שאמורים היו להתקיים ב-17 וב-18 במרץ, נדחו בשל המצב הביטחוני. שינו זוארץ: "הנסיבות לא מאפשרות זאת"

תקציר: בית"ר ירושלים - בני יהודה 2:1/ספורט1

בהתאחדות לכדורגל ובמנהלת הליגות כבר נערכים לאפשרות שהכדורגל הישראלי יחזור בשבוע הבא, בהתאם למצב הביטחוני ולהנחיות פיקוד העורף, אך לשם כך יהיה צורך לבנות מחדש את לוח המשחקים.

הבוקר (שלישי) הודיעה ההתאחדות כי משחקי חצי גמר גביע המדינה שתוכננו לשבוע הבא נדחו. המשחק בין הפועל באר שבע לבני יהודה, שהיה אמור להיערך ב-17 במרץ, והמפגש בין מכבי תל אביב למכבי חיפה, שתוכנן ל-18 במרץ, לא יתקיימו במועד שנקבע. בהתאחדות הבהירו כי מועד חדש למשחקים ייקבע בהמשך, בהתאם להתפתחויות.

ילה בטאי שחקן מכבי חיפה מול הליו וארלה שחקן מכבי תל אביב/מאור אלקסלסי

יו"ר ההתאחדות לכדורגל, שינו זוארץ, מסר: "קיווינו לקיים את משחקי חצי הגמר במועד שנקבע, אבל התמשכות מבצע 'שאגת הארי' והנסיבות הבטחוניות לא מאפשרות זאת. אנחנו שואפים לקיים את חגיגת חצאי הגמר בנוכחות עשרות אלפי האוהדים והאוהדות של הקבוצות שהעפילו למעמד היוקרתי וכאשר בטחונם מובטח.

"נערכנו לאפשרות הזאת ולהשלכות על משחקי הליגה יחד עם מנהלת הליגות, אנחנו מתואמים מול האצטדיונים שיארחו את המשחקים וכולי תקווה כי בקרוב נכריז על המועדים החדשים בסיומה המוצלח של המערכה הצבאית והאזרחית", הוסיף.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully