וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מכבי תל אביב והפועל ירושלים עוקבות אחרי רכז יורוליג

לפי הדיווח בבולוניה, שתי הישראליות מועמדות להחתים את אלסנדרו פאיולה, שיסיים חוזה בווירטוס בקיץ. גם ריאל בעניין

תיקתקנו, 5.3/ספורט1

האם מכבי תל אביב והפועל ירושלים בדרך למאבק בשוק ההעברות? לפי דיווח ב"קוריירה די בולוניה", שתי הקבוצות מגלות עניין באלסנדרו פאיולה, שעתיד לסיים את חוזהו בווירטוס בולוניה בסוף העונה.

בכתבה נטען כי שתי הישראליות עוקבות מקרוב אחר מצבו של הרכז בן ה-26 (1.94 מ') והן עשויות לפנות אליו במהלך הקיץ. "מכבי תל אביב והפועל ירושלים עוקבות אחרי ההתפתחויות", נטען בדיווח.

פאיולה, יליד אנקונה, משחק לאורך כל הקריירה שלו בבולוניה ומשמש כקפטן, במקביל להופעותיו במדי נבחרת איטליה. הוא זכה עם הקבוצה בשתי אליפויות וגם ביורוקאפ ב-2022, ונבחר פעמיים לשחקן ההגנה של העונה בליגה האיטלקית. העונה יש לו 4 נקודות בממוצע למשחק ביורוליג, לצד 2.7 ריבאונדים ו-4.2 אסיסטים ב-19 דקות.

אלסנדרו פאיולה/GettyImages, Fabio Patamia

משחקו הטוב ביותר העונה היה מול וילרבאן, אז קלע 14 נקודות בניצחון החוץ 83:90. בניצחון על מכבי תל אביב הסתפק פאיולה ב-3 נקודות בדרך לניצחון, ואילו בהפסד הביתי להפועל תל אביב כלל לא קלע.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully